‘Matthijs van Nieuwkerk schoffeert Máxima met te korte pantalon’

Er is al veel gezegd en geschreven over het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima, maar één ding bleef tot nu toe onderbelicht: zijn korte pantalon. “Zo ga je daar niet heen.”

Koningin Máxima en Matthijs van Nieuwkerk © NOS

Na vijf dagen komt ook Jan Uriot, de meest gevreesde journalist van weekblad Privé, met zijn oordeel. Kritiek op het interview zelf is er volgens hem al genoeg gespuid en daarom stipt hij de fashionblunder van Matthijs van Nieuwkerk aan. Zijn pantalon was namelijk zó kort dat het schofferend was voor de koningin, zegt Jan in de studio van Privé TV.

‘Zo ga je niet naar koningin’

Matthijs is daar echt de mist in gegaan, vindt Jan. “Er is natuurlijk al heel veel gezegd over dit interview, maar mij viel kledingsgewijs iets op en dat is zijn pantalon. Die pantalon is echt zeven centimeter of misschien wel tien centimeter te kort. Zo ga je niet op visite bij de koningin.”

Presentator Wilson Boldewijn: “Het is een soort hippigheid. Matthijs is sowieso een beetje op de hippe tour, hè?”

Jan: “Ja. Hij heeft natuurlijk strakke jasjes. Ik moet mijn mond houden, want dat heb ik ook altijd, maar dat hoge water…”

Korte pijpjes

Je kunt niet met half ontblote kuiten naar het paleis, legt Jan uit. “Kijk, de koning is van het watermanagement, maar in het paleis staat het water zo hoog niet, hè? Die korte pijpen is bij jonge jongens erg in. Dan kun je de enkels zien en dat is allemaal hartstikke leuk, maar als je zestig bent moet je dat denk ik niet meer doen.”

“Hij is met kleding inderdaad altijd een beetje jeugdig, maar het moet natuurlijk niet Oilily-kleding gaan worden”, besluit hij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Matthijs van Nieuwkerk droeg een te korte pantalon tijdens het Máxima-interview. Majesteitsschennis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen