Luuk Ikink verbaasd over Marco Borsato: ‘Hij laat ineens álles zien’

Luuk Ikink verbaast zich erover dat Marco Borsato ineens zo te koop loopt met zijn privéleven. Hij is weer aan het daten met zijn bedrogen ex Leontine Borsato en de hele wereld moet het weten.

Marco Borsato, Leontine Borsato en Luuk Ikink © Instagram, RTL

Marco en Leontine zijn een paar weken geleden naar Ibiza vertrokken om elkaar voor het oog van talloze paparazzi weer te ontdekken. Daarnaast deelden ze zelf verliefde selfies via hun eigen Instagram. En of dat nog niet genoeg is, gaf Marco gisteren een telefonisch interview aan RTL Boulevard over hun voorzichtige stapjes tot een hereniging.

Luuk uit kritiek op Marco

De 54-jarige Marco liet zich in dat interview hoopvol uit. “We hadden een heel fijne vakantie. We waren op ons favoriete eiland en nu kijken we voorzichtig verder. Er is veel gebeurd. Er is veel schoon water door de rivier nu. Nogmaals: we plakken er geen label op. We proberen gewoon zo rustig mogelijk te bekijken hoe alles gaat. We kijken wel waar het schip strandt. Voorlopig drijft het bootje weer.”

Boulevard-ster Luuk Ikink vindt het merkwaardig. “Het is wel opmerkelijk. In het gesprek met Linda de Mol vertelde hij nog dat áls het dan daadwerkelijk weer tot een soort samenzijn zou komen, dat het in alle rust moest enzo. Maar dat gebeurt helemaal niet. We kunnen echt álles volgen, ook via hun Instagram trouwens.”

Rob ergert zich dood

Tv-kenner Rob Goossens ergert zich dood aan Marco. “Er is wel één ding waar ik een beetje kribbig van word en dat is dat hij de hele tijd maar over ‘de vorm loslaten’ begint. Ik bedoel: dat zinnetje is één keer leuk en één keer poëtisch, maar blijkbaar heeft hij dat op een gegeven moment bedacht en hij heeft het inmiddels zo vaak gezegd… Je kunt er een bingokaart mee vullen.”

“Als hij zo vaak die specifieke formulering krijgt, dan word ik daar kribbig van. Nogal wiedes dat hij het vormpje heeft losgelaten”, zegt hij. “De reputatie van Marco is natuurlijk permanent beschadigd. Er zijn een hoop fans weg, mensen die hem toch al vervelend vonden en hem nóg vervelender vonden.”

“Er zijn dingen gebeurd die mensen gewoon niet gaan vergeten.”

Fragment

Het bewuste fragment uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marco Borsato loopt ineens helemaal te koop met zijn privéleven. Zit u daar op te wachten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen