Kees Tol heeft corona: ‘Moet Beau van Erven Dorens in quarantaine?’

Kees Tol is daags nadat hij donderdagavond te gast was in de talkshow van Beau van Erven Dorens positief getest op het coronavirus. Kan de talkshowhost vanavond wel verschijnen op RTL 4?

Kees Tol en Beau van Erven Dorens © Beau

De 39-jarige Kees was samen met zijn goede vrienden Nick & Simon te gast bij Beau om hun nieuwe tv-programma over ABBA te promoten. Mogelijk had hij toen al het coronavirus onder de leden, want hij is afgelopen weekend positief getest. Daarmee brengt hij de talkshowhost in problemen, aldus Evert Santegoeds in Shownieuws.

Vervelende gevolgen

Het is een lastige situatie, aldus Evert. “Kees Tol was van de week te gast bij Beau en dat optreden kan wel eens vervelende gevolgen hebben voor een heleboel mensen daar aan tafel. Ook voor Nick & Simon, met wie hij de afgelopen dagen nogal hun programma over ABBA gepromoot heeft. Die moeten in quarantaine.”

Als Beau ook in quarantaine moet, dan heeft dat grote gevolgen voor de late avond van RTL 4. “Nu is de grote vraag: moet Beau in quarantaine? Daar zaten ze ook. De vraag is nog even of Beau morgen thuiszit of aan tafel. Ik denk dat er genoeg afstand gehouden is en er genoeg maatregelen genomen zijn.”

RTL is op de hoogte

RTL is door Kees op de hoogte gebracht van zijn coronabesmetting. “We zijn op de hoogte en het heeft onze aandacht”, laat de zender weten.

Of Beau van Erven Dorens vanavond gewoon zijn talkshow kan presenteren, is nog onduidelijk. Daar komt de zender mogelijk vandaag op terug.

Evert bijna besmet

Zelf is Evert blij dat hij op afstand is gebleven van Kees. “Het gaat goed met Kees, hij heeft geen zware klachten. Ik kwam hem van de week nog tegen in Volendam. We zaten daar op de dijk en ik ben achteraf wel blij dat hij me niet onmiddellijk om de hals vloog toen ik hem daar op het terras zag zitten.”

Doet hij dat normaal wel dan? “Nou, het is wel een hartelijke man die Kees. Maar goed, ik heb het gelukkig in januari gehad, maar het is toch hopen dat je zo lang immuun blijft.”

Lees ook

Kees Tol schijnheilig in talkshow Beau: ‘Ik blijf braaf in Volendam’ (afgelopen vrijdag)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen