Hoge Bomen keert terug in 2022: ‘Of ik André Hazes jr. wil?’

Jeroen van der Boom gaat in 2022 een derde seizoen van Hoge Bomen maken. Daarin zal in elk geval Ronald Koeman te gast zijn, die onlangs werd afgezegd vanwege Jeroens coronabesmetting.

Hoge Bomen © Wessel de Groot

Hoge Bomen doet het heel aardig op de zaterdagavond van SBS 6. Het tweede seizoen, dat vorige week zijn finale beleefde, kende interviews met Fred van Leer, Jan Smit, Jack van Gelder, Gerard Joling, Robert ten Brink en Paul de Leeuw. Eigenlijk zou ook Ronald Koeman geïnterviewd worden, maar dat ging niet door.

Terug in 2022

Jeroen zat tijdens die geplande opnamedag thuis met corona en daarom wordt Ronald doorgeschoven naar 2022. En dat betekent dat er een nieuw seizoen gaat komen. “Natuurlijk. Denk je dat we met deze cijfers gaan stoppen?”, zegt de presentator tegen Privé TV. “Met uitgesteld kijken zitten ze bijna allemaal tegen de miljoen aan.”

Nu al kijkt Jeroen uit naar de eerste opnames voor het derde seizoen. “Ronald Koeman is de eerste gast van volgend jaar. Ik ga het dan niet over voetbal hebben. Ik wil alles van hem weten, dus voetbal is dan bijzaak.”

John de Mol

Nog nooit eerder was Jeroen zó trots op een programma als op Hoge Bomen. “We maken Hoge Bomen met een man of zes, het is een heel klein team. Het voelt bij Talpa zo ongelooflijk goed. Na achttien jaar heb ik het gevoel, zonder andere mensen tekort te doen, dat het eindelijk op z’n plek gevallen is. Dat is voor mij natuurlijk wel heel prettig, want het scoort op zaterdag.”

Het is te danken aan John de Mol, zegt Jeroen. “Hij laat me lekker gaan en heeft me een onwijs goed team ter beschikking gesteld. Hij heeft me wel de kans gegeven om Hoge Bomen te doen. Daar is hij absoluut de vaandeldrager voor, maar je moet het wel waarmaken. Hij laat ons daarin heel erg vrij. Hij is er wel veel bij.”

André Hazes jr.

Zou Jeroen het leuk vinden om ook André Hazes jr. op de gastenlijst te hebben? “Ik heb zijn moeder natuurlijk al gehad, maar André is vrij jong nog en bij Hoge Bomen zijn de gasten allemaal iets ouder. Maar André is zeker niet ondenkbaar in de volgende serie, absoluut. Ik wil ook wat meer vrouwen hebben.”

Ook wil hij het niet te incrowd maken. “Ik heb natuurlijk veel mensen die niet bij SBS zitten, dus ik probeer ook niet te veel mensen uit de SBS-stal te halen. Anders wordt het wel heel erg ons-kent-ons en wat zijn we goed. Dat probeer ik daar te vermijden.”

Johnny de Mol

Hoewel Jeroen het allemaal niet te SBS’erig wil hebben, zou hij wel graag de zoon van de grote baas in zijn show willen hebben. “Ik zou Johnny de Mol graag willen hebben. Dat vind ik een leuk joch en ik wil wat weten over het afgelopen jaar van hem.”

Nou, dat belooft een kritisch interview te worden. Misschien kan Johnny daarna ook nog even langs bij de talkshow van tante Linda de Mol.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Hoge Bomen een aanwinst voor SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen