Erik Mouthaan komt terug op gerucht over affaire met Mark Rutte

Erik Mouthaan blijft erbij dat hij geen affaire heeft gehad met Mark Rutte. Er klopt echt helemaal niets van de geruchten, herhaalt de RTL Nieuws-ster deze week in tijdschrift Nieuwe Revu.

Mark Rutte en Erik Mouthaan © Koffietijd, Twitter

De geruchten dat Erik Mouthaan en Mark Rutte met elkaar hebben gedatet gaan al jaren, maar bereikten eind 2018 hun hoogtepunt. Kort na elkaar kwamen de journalist en de minister-president met een ontkenning. Het wordt niet door iedereen geloofd. Immers: waar rook is, is vuur.

‘Echt onzin’

Nu, een paar jaar later, confronteert Nieuwe Revu de journalist wederóm met de geruchten. “Dit telefoontje over Rutte heeft vast met dat hardnekkige gerucht te maken? Och mijn hemel, even nadenken voor ik iets zeg. Oké: het is niet waar. Er is nooit iets gebeurd tussen Rutte en mij.”

Erik vindt het vervelend om het hierover te hebben. “Het probleem is: iedere keer als het weer wordt aangehaald, krijgt hij er ook weer vragen over. Terwijl het echt onzin is.”

Kritische afstand

Heeft Erik enig idee wie dit gerucht de wereld in heeft gebracht? “Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken.”

Al met al heeft Erik nog nooit Marks broek uitgetrokken. “Zoals ik bij elke Nederlandse politicus doe, blijf ik op kritische afstand van Rutte.”

Het Nieuwe Revu-artikel ‘Wie denkt Mark Rutte wel dat hij is?’ kunt u lezen via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Erik Mouthaan en Mark Rutte hebben gedatet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen