Harry Mens betreurt dat NPO hem niet vroeg voor opvolging DWDD

Harry Mens vindt het een gemiste kans dat de NPO hem niet gevraagd heeft voor de opvolging van Matthijs van Nieuwkerk. Hij had een prima alternatief kunnen maken voor DWDD, denkt hij.

Harry Mens © Business Class

Hoewel De Vooravond en M nu stevig in het zadel zitten op het vroegere tijdslot van DWDD, baalt Harry Mens af en toe nog best wel dat hij het niet geworden is. “Ik had me dan eens van een andere kant kunnen laten zien”, aldus de presentator van Business Class in gesprek met weekblad Privé.

‘Ik kan me aanpassen’

Zijn huidige talkshow Business Class hangt aan elkaar van sponsorgelden. Vrijwel iedereen die plaatsneemt aan Harry’s tafel heeft daar grof voor betaald. Dat is toch niet te vergelijken met een programma als De Wereld Draait Door? “De mensen die al jaren kritiek op me hebben, realiseren zich meestal niet dat ik me als presentator aanpas aan de formule.”

Het zou heel anders worden dan Business Class, legt hij uit. “Ik praat nu voornamelijk met mensen uit het bedrijfsleven, die ieder op hun gebied iets te verkopen of aan te bieden hebben”, zegt hij. “Gesprekken met politici en andere gasten verlopen heel anders.”

Harry betreurt besluit NPO

Harry vindt het jammer dat de NPO niet verder kijkt dan zijn neus lang is. “Toen ik zei dat ik graag het stokje bij DWDD wilde overnemen, realiseerde ik me heel goed dat dat programma totaal anders is dan het mijne. Ik weet zeker dat ik me moeiteloos kan aanpassen aan de formule van DWDD. Dat ik die kans niet heb gekregen, betreur ik.”

Hij mist DWDD niet echt. “Voor dat programma was de koek wel een beetje op. Wat de gasten betreft, draaide Matthijs van Nieuwkerk in een klein kringetje rond, waardoor je steeds weer dezelfde gezichten zag.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Harry Mens op het tijdslot van DWDD. Een goed idee: ja of nee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen