Beau-kijkers kraken Marco Borsato af, charmeoffensief werkt niet

Het charmeoffensief van Marco Borsato bij zijn vrienden van de media sorteert vooralsnog weinig effect. Zijn optreden in de talkshow van Beau van Erven Dorens leidde gisteren tot veel kritiek.

Marco Borsato en Beau van Erven Dorens © Beau

Marco Borsato mijmerde bij Beau weer de hele uitzending lang hoeveel hij toch van Leontine Borsato houdt, de vrouw die hij heeft bedrogen met Iris Hond en – volgens zijn ontdekker Henny Huisman – met nog een hele rits aan andere dames. “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt. Leontine is de liefde van mijn leven en de moeder van mijn kinderen.”

‘Liefde van mijn leven’

Het ging maar door. “Dat ik publiekelijk tegen iedereen wil zeggen dat ik dingen niet goed gedaan heb, is helder. Ik vind ook dat ik het boetekleed aan moet trekken, maar ik steek de liefde voor mijn Leontine ook niet onder stoelen of banken. Ik hou van haar, ze is de liefde van mijn leven en er komt nooit iemand meer op die plek.”

Beau daarop: “Het is nogal ferm om dat te zeggen. André Hazes zegt het ook wel eens, maar ehh…”

De zanger zat volledig in zijn Romeo-rol: “Dit is de liefde van mijn leven en de moeder van mijn kinderen. Er komt nooit meer een andere mevrouw Borsato.”

Beau: “Maar als dat zo is, betekent het ook dat het weer goed moet gaat komen.”

Imagoprobleem

Beau stipte ook nog het imagoprobleem van Marco aan: “Je hebt natuurlijk haar vertrouwen terug te winnen en het gezin terug te winnen, maar er is natuurlijk ook iets gebeurd met het publiek. (…) Heb je ook het idee dat je ons en de kijker weer een beetje moet veroveren?”

Daar draaide Marco handig omheen: “Luister, het geldt voor elke plaat die je maakt en voor alles wat je gaat doen in je leven: het succes van gisteren is geen vrijbrief voor de dag van morgen. Als je verder wil in het leven, zal je elke dag opnieuw examen moeten doen.”

Felle kritiek

De kijkers werden er niet bepaald warm van. De zoektermen ‘borsato’ en ‘beau’ levert vrijwel uitsluitend negatieve reacties op. “René le Blanc is momenteel serieuzer te nemen dan Marco Borsato”, sneert kijker Sander. En Jolin: “Borsato is de Rutte van de showbizz.”

Marschut gelooft niets meer van Marco. “Kromme tenen van die onechte tegeltjes wijsheden van Marco Borsato. Holle zinnen.” En kijker Lady: “Het lijkt allemaal wel een publiciteitsstunt dat relatiegemekker van Marco Borsato. Klaar met dat openbare liefdesverklaren-geleuter.”

Fragment

Hoe zit het nu tussen Marco en Leontine? Marco geeft antwoord:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u Marco Borsato-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen