Gerard Joling onthult bij Beau: ‘Ik ben alweer dertig jaar miljonair’

Gerard Joling (61) heeft in de talkshow van Beau van Erven Dorens onthuld dat hij alweer dertig jaar miljonair is. Het gebeurde drie maanden nadat hij dertig werd, aldus de RTL 4-ster.

Gerard Joling © RTL

Het is alweer drie decennia geleden dat Gerard zijn vermogen de zes nullen aan zag tikken. De zanger, die zijn IBAN-nummer naar verluidt zelfs achterstevoren kent, heeft door de jaren heen goed geboerd. Niet alleen met zijn optredens, maar ook met zijn lucratieve tv-contracten. Bij SBS 6 cashte hij zelfs 1,5 miljoen euro per jaar.

Al dertig jaar miljonair

Het is geen geheim dat Gerard steenrijk is, maar zelf zegt hij bij Beau: “Ik heb nooit van mezelf gezegd wat ik op de bank heb staan, hoor. Het is dat de mensen het weten ze gewoon kunnen kijken wat er in je bv staat, maar privévermogen niet. Ik praat in principe ook nooit over bedragen, maar ik moet je zeggen: ik heb het heel goed.”

Het is ook logisch dat hij miljoenen op de bank heeft staan, aldus Gerard. “Ik doe dit werk nu 36 jaar. Als ik nu niet miljonair zou zijn, dan heb ik het toch ontzettend slecht gedaan? Ik wilde eigenlijk al voor mijn dertigste miljonair worden, maar dat werd drie maanden later. Daarna heb ik het eigenlijk ook heel goed gedaan.”

‘Ik had nog rijker kunnen zijn’

Het onderwerp kwam gisteren ter sprake bij Beau omdat er aan tafel een aantal jonge miljonairs aan tafel zaten. “Alleen als ik nu deze jonge mensen zie, dan had ik wel iets vroeger iets slimmer willen zijn. Dan had ik misschien nog meer kunnen verdienen, maar op een gegeven moment is het ook wel een keertje goed”, aldus Gerard.

“Dan denk ik: ik heb het hartstikke goed, ik ben gezond en ze vragen me nog steeds voor talkshows en alles en ik mag nog zingen ook. Ik heb mijn centje gespaard en dat is best wel een leuk centje.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen