Ferry Doedens wil dat media niet meer vragen naar cokeverslaving

Ferry Doedens zoekt continu de media-aandacht op, maar heeft één verboden onderwerp. Hij wil namelijk niet meer praten over de cocaïneverslaving waarvoor hij in 2015 werd ontslagen bij GTST.

Ferry Doedens © RTL Boulevard

De 30-jarige Ferry vindt het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ditmaal staat hij gretig en uitgebreid de Nieuwe Revu te woord. De eerste vraag is of er dingen zijn waarover hij niet meer wil praten. Ja, antwoordt Ferry. “Over mijn donkere periode van vijf jaar geleden ben ik onderhand wel uitgepraat.”

Grote klok

Ferry doelt op zijn ontslag bij GTST vanwege zijn compleet uit de hand gelopen snuifgedrag. “Wat de media betreft, heb ik dat afgesloten. Voor mezelf ben ik er natuurlijk nog wel mee bezig, het is iets dat dagelijks aan de orde is. Maar wat er destijds allemaal speelde en hoe ik daarmee omging, hoef ik nu niet meer keer op keer aan de grote klok te hangen.”

Er is genoeg over gezegd en geschreven, oordeelt Ferry. “Ik zal je er verder niet naar vragen. Zijn er media die dat wel blijven proberen?”, zegt Nieuwe Revu daarop braafjes.

De acteur: “Het wordt vaak aangestipt of gevraagd, dat zal ook nog wel even zo blijven. Dat begrijp ik inderdaad wel, maar ik kies ervoor om er niet meer op in te gaan.

Tweede GTST-ontslag

Vervolgens mag Ferry een pr-praatje houden over één of ander middagprogrammaatje dat hij gaat maken voor RTL. Daarna komt het gesprek op zijn tweede ontslag bij GTST, vorig jaar. Eerst werd hij op non-actief gezet omdat hij lachend maling had aan alle coronamaatregelen, niet veel later werd hij de laan uitgestuurd.

Ook daar wil Ferry nog steeds niet over zeggen. “Er was een situatie ontstaan die voor beide partijen niet werkbaar was. Daardoor hebben we besloten om de samenwerking te beëindigen”, luidt zijn ingestudeerde antwoord.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ferry Doedens blijft continu de media-aandacht opzoeken. Heeft u daar behoefte aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen