Glennis Grace reageert bij Humberto op gebrekkig Songfestival-optreden

Glennis Grace heeft in de talkshow van Humberto Tan gereageerd op haar optreden in de pauze van de Songfestival-finale. Vanwege de zenuwen verliep dat niet geheel vlekkeloos, legde ze uit.

Glennis Grace © Humberto

Waar Davina Michelle’s ster flink is gestegen na haar optreden in de pauze-act van de eerste halve finale, verliep de pauze-act met Glennis Grace in de finale níet vlekkeloos. Ze zong, niet geheel verrassend, een cover en die paste niet heel erg goed bij haar stem. Het begin van het liedje Titanium is namelijk heel erg laag.

Zenuwachtig

Het leidde ertoe dat Glennis er wat moeilijk inkwam, voordat ze begon te knallen in het hogere gedeelte. “Vond je het spannend, Glennis?”, vroeg Humberto Tan haar gisteren voorzichtig in zijn talkshow.

De zangeres daarop: “Heel spannend. Sowieso dat ik anderhalf jaar bijna niks heb gedaan en dan sta je ineens op zo’n megagroot podium.”

Aanloopje

Humberto confronteerde Glennis vervolgens met het zwakke begin. “Merkte je dat bij het zingen? Aan het begin? Je had een aanloop, hè?”

Glennis: “Ja, dat klopt. Het was natuurlijk voor mij best wel heel laag het begin. En dan je zenuwen en de focus die je moet behouden. Dat vond ik best wel een dingetje, ja.”

Humberto: “Maar je finish was on point.”

Adrenalinestoot

Het optreden van Glennis werd eerder op de avond ook al bekritiseerd in RTL Boulevard. Eddy Zoëy daar: “Het leek wel even dat Glennis een beetje moest inkomen in het begin.”

Gerard Joling daarop: “Je moet al zo lang wachten die hele avond en dan moet je het in één keer doen. Dan krijg je een adrenalinestoot. Vaak gebeurt het dan met zangers en zangeressen dat ze dan toch een wat droge keel krijgen. Misschien heeft ze er even in moeten komen, maar naar mijn mening blijft het toch een van de allerbeste zangeressen van Nederland.”

Fragment

Het bewuste optreden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Had het Songfestival-team beter Davina Michelle in de finale kunnen zetten, in plaats van Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen