Dyantha Brooks voorlopig niet meer in Shownieuws: ‘Unieke kans’

Dyantha Brooks is voorlopig even niet meer te zien als presentatrice van Shownieuws. Ze kiest ervoor om samen met haar gezin langere tijd in het buitenland te verblijven, zo laat ze weten.

Dyantha Brooks © Shownieuws

Haar schoonvader Erik de Vlieger woont in Portugal en daar gaan Dyantha, haar liefdespartner en hun kind nu gezellig naartoe. “Ik ga voor langere tijd weg. Is het dan nog vakantie? Ik ga gewoon even lekker naar het buitenland. Had ik het nodig? Niet zo zeer, maar het is iets wat ik altijd al wilde doen”, zegt ze in de Shownieuws-podcast.

Weg naar Portugal

Het is een unieke kans, aldus Dyantha. “Mijn schoonfamilie woont in Portugal en ik heb altijd gedacht: waarom gaan wij daar ook niet lekker wonen? Maar goed, wij hebben beiden werk hier. Maar mijn zoontje gaat eerdaags naar school en nu zitten wij dus nog niet vast aan die schoolvakanties. We hadden zoiets van: laten we dit doen nu het nog kan.

Wat gaat ze allemaal in Portugal doen? Lekker huismoederen. Haar liefdespartner Mick de Vlieger heeft daar werk en zij past dan op hun kind. “Hij werkt daar ook, dus er is voor hem voldoende te doen. We hebben een kleuter van 3,5, dus ik ga daar achteraan rennen. Het is wel even een lekker vooruitzicht.”

Emoties bij Shownieuws

Er is bij Shownieuws heel geëmotioneerd gereageerd op haar vertrek. “Ik zat in de visagie voor ‘Show’ en toen zei de visagiste, die tevens een heel goede vriendin van mij is: ‘Oh, nu maak ik je voor het laatst op.’ Dus toen zei ik: ‘Oh jeetje, doe niet zo eng! Ik ga niet dood ofzo! Ik ga even lekker op vakantie, dan kom ik terug en dan ben ik er weer.'”

Krijgen we alles te zien op Instagram? “Ik heb me wel een beetje voorgenomen om niet zo veel op social media te gaan zitten. Ik heb wel vaker gehad dat ik dacht: oh ik ga op vakantie en dan ga ik heerlijk niets doen en dan loop je te scrollen op zo’n vakantiebedje. Ik heb gewoon nu met mezelf afgesproken: ik doe het gewoon even lekker niet.”

Hoe lang?

Het klinkt toch vrij heftig allemaal. Voor langere tijd naar het buitenland, een Shownieuws-visagiste die huilend door de gangen rent. Hoe lang gaat dit allemaal duren? Nou, ze is eind volgende maand weer terug. Wat een poeha om niks.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dyantha Brooks is een tijdje afwezig bij Shownieuws. Is ze een tv-talent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen