Dennis Schouten voor eerst niet in RoddelPraat na mogelijke TIA

Dennis Schouten is deze week voor het eerst niet te zien in zijn programma RoddelPraat. Hij is mogelijk voor de tweede keer getroffen door een TIA en wordt momenteel onderzocht in het ziekenhuis.

RoddelPraat © RoddelPraat

Twee jaar geleden liet Dennis Schouten zijn volgers behoorlijk schrikken: tijdens een opname raakte hij onwel. Hij werd getroffen door een TIA: het tv-talent kon zijn lichaam niet meer goed bewegen en niet meer goed praten. De beelden waren behoorlijk heftig om te zien. Nu heeft de presentator opnieuw last gehad van soortgelijke klachten.

Vervangen door zusje

Dennis vertelde dinsdag op Instagram dat hij in het ziekenhuis ligt. “Ik heb weer neurologische klachten gehad die leken op de tia van twee jaar geleden. Het was enorm beangstigend, ik ben ook het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. De komende tijd laat ik mezelf goed onderzoeken zodat ik dit in de toekomst hopelijk niet meer mee hoef te maken.”

Hoewel het volgens Dennis goed met hem gaat, was hij deze week niet in staat om zijn programma RoddelPraat te presenteren. Hij wordt in de nieuwste aflevering, die gisterenavond is gepubliceerd, vervangen door zijn zusje Celine.

Jan en Celine

Jan Roos vindt het maar een vreemde uitzending. “Het is een beetje anders dan anders, want onze Dennis is er niet bij. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en is daar voor onderzoeken, omdat hij TIA-verschijnselen heeft gehad. Dat betekent dat het niet helemaal goed is. We weten dat hij al eerder TIA-verschijnselen heeft gehad. Toen kon hij niet meer l*llen.”

Dat kan hij nu nog wel, aldus Jan. “Maar het moet onderzocht worden. Toen dachten we: wat dan? Er was maar één mogelijkheid en dat is de zuster van Dennis. Leuk dat je er bent moppie.”

Celine: “Hij wordt momenteel onderzocht, maar het gaat beter dan de vorige keer toen het hem overkomen is. Hij is gewoon aanspreekbaar, het gaat goed met hem, maar we moeten kijken waar het vandaan komt.”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan RoddelPraat zonder Dennis Schouten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen