Anita Witzier vond SBS 6-exit heel naar voor Irene Moors

Anita Witzier vindt het heel naar dat Irene Moors eind 2018 alweer op straat gezet werd door SBS 6. Ze heeft zich daar drie jaar lang een slag in de rondte gewerkt en dan verwacht je dat niet, aldus Anita.

Anita Witzier en Irene Moors © Stijn Ghijsen, Talpa

Tot het moment dat Irene Moors besloot om te stoppen met Life 4 You en te vertrekken bij RTL 4, was ze een A-ster. Een driejarig SBS 6-avontuur later – ze werd er eind 2018 de laan uitgestuurd – is ze compleet in de vergetelheid geraakt. Tv-collega Anita Witzier vindt het vervelend hoe het allemaal gelopen is voor haar.

BN’er-vriendinnenclubje

Anita en Irene zitten samen in een BN’er-vriendinnenclubje. “Met Irene Moors, Caroline Tensen, Karin Bloemen, Angela Groothuizen en Astrid Joosten vorm ik een eetclubje. We spreken een paar keer per jaar met elkaar af. Dan hebben we het eigenlijk over álles wat vrouwen belangrijk vinden, haha. Er wordt gelachen en gehuild”, zegt ze in de Glamour.

Ze zijn dan bloedeerlijk naar elkaar. “We zijn allemaal héél loyaal en eerlijk, we verkopen elkaar geen knollen voor citroenen. We houden elkaar op de hoogte van wat er speelt in ons leven, we steunen elkaar als dat nodig is. We hebben ook een groepsapp. Als er vragen zijn, kunnen we altijd daar terecht.”

‘SBS-exit was bizar’

Kan Anita haar showbizzvriendin niet een handje helpen in de tv-wereld? ”Als ik over een leuke klus zou horen, dan zou ik dit aan haar laten weten natuurlijk. Maar Irene heeft nu heel veel vrijheid, ze kan doen en laten wat ze wil. Daar geniet ze volgens mij enorm van. Ik begrijp dat ook wel. Ze heeft zich immers jarenlang een slag in de rondte gewerkt bij SBS 6.”

Dat uitsloven voor John de Mol heeft echter niet geholpen. “Toen ineens was het klaar, dat vind ik altijd heel gek. Dat dat zomaar kan gebeuren is toch bizar.”

Anita steunt Irene

Gelukkig werd Irene goed opgevangen door haar vriendinnenclub. “Ja, dan zijn we er voor elkaar. We sturen dan allemaal een berichtje en hebben het erover.”

“Maar ja, hoe zou je iemand verder moeten steunen? Ik hoef geen cheque uit te schrijven of met een voedselpakket aan te komen bij Irene. Dat is niet nodig geloof ik, haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u de leukste vrouw van dit BN'er-vriendinnenclubje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen