Albert Verlinde onthult: ‘Ik heb een persoonlijke band met Máxima’

Koningin Máxima viert vandaag haar vijftigste verjaardag en dat grijpen de BN’ers gretig aan om ook een beetje de schijnwerpers te pakken. Zo roept Albert Verlinde dat hij een band heeft met de koningin.

Albert Verlinde en koningin Máxima © Shownieuws, RVD

Albert kent de koningin naar eigen zeggen heel goed. Hij heeft ook een foto thuis staan van hen samen. “Ik heb een heel dierbare foto van koningin Máxima en mij samen. In 2005 heb ik mijn verjaardag gevierd tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk in Zwolle”, vertelt de showkenner in tijdschrift Story.

Persoonlijke band

Wat gebeurde er op die viering? “Een bakker had een enorme taart gemaakt en toen kwam Máxima naar me toe met een stukje en zei: ‘Gefeliciteerd meneer Verlinde, mag ik u dit stuk taart aanbieden’? Dat is toch heel bijzonder! In die periode van deze viering hebben we vijf keer contact met elkaar gehad.”

Nu hebben ze ineens een band. “Ik durf wel te zeggen dat er een band is ontstaan. Ook omdat ik het voorrecht had om haar backstage te ontmoeten. Ik heb echt gemerkt hoe toegankelijk en geïnteresseerd zij is. En bij de slotvìerìng zei ze: ‘U heeft er heel veel tijd in gestoken, meneer Verlinde. Daar wil ik u hartelijk voor bedanken’. Dat vond ik heel bijzonder.”

Handje

Er zijn ook BN’ers die hun ontmoeting met Máxima wél weten te relativeren. André van Duin bijvoorbeeld. “Ik heb Máxima een keer een handje mogen geven, maar ken haar verder niet. Ze komt op mij over als een mooie vrouw die weet wat: ze doet.”

“Ze lijkt me heel aardig. Ze is mooi om naar te kijken en spreekt goed Nederland. Ik denk dat koning Willem— Alexander in zijn handen mag knijpen dat hij met haar getrouwd is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Albert Verlinde zijn persoonlijke band met Máxima overdrijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen