Peter R. de Vries onthult bij Beau geheim over Carlo Boszhard

Peter R. de Vries heeft aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens een triviaal feitje onthuld over Carlo Boszhard, waar niet veel mensen weet van hebben. “Hij is een echte misdaadkanner.”

Peter R. de Vries en Carlo Boszhard © Beau

De 64-jarige Peter R. de Vries zat aan tafel bij Beau om over een misdaadzaak te praten. “Mag ik overigens nog één ding zeggen, Beau?”, zei hij op een gegeven moment. “Je vroeg net aan Carlo van: volg jij dat? Wat mensen misschien thuis niet weten, maar wat daarom aardig is om eens te vertellen, is dat Carlo een van de grootste misdaaddeskundigen van ons land is.”

Misdaadkenner Carlo

Carlo is een misdaadexpert, aldus Peter. “Die weet echt alles van misdaad. Ik heb weinig mensen ontmoet in mijn leven die zo veel van misdaad weten als Carlo. Hij volgt en leest alles, ziet alle tv-uitzendingen, documentaires, enzovoorts.”

Dat beaamde de TV Kantine-ster, die ook in de studio zat. “Peter is echt mijn held. Elke avond kijk ik weer opnieuw een dossier, echt waar. Dat vind ik zo interessant.”

Carlo prijst Peter

Hiermee doelt Carlo op de dossiers die Peter altijd maakte voor zijn programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. “Het is fantastisch gemaakt. Hoe de reconstructies gemaakt zijn, met heel veel liefde voor de nabestaanden. Er zit ook spanning in en het is zo interessant. Als je ook Nederland bekijkt en wat voor misdaden hier zijn gebeurd, dat is ongelooflijk. Het is zo fascinerend.”

Peter: “Altijd als ik hem tegenkom, begint hij meteen over een dossier van veertien jaar geleden met een citaat daaruit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u het programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen