Twijfels over gulle gift Britt Dekker: ‘Betaalt John de Mol dit?’

Britt Dekker haalde dit weekend het nieuws omdat ze een SBS 6-kandidate verraste met een zeer gulle gift, maar was dit wel authentieke televisie? Of betaalt John de Mol stiekem de rekening?

Britt Dekker © We Want More

SBS 6-ster Britt is misschien wel het meest populaire tv-talent van dit moment. Hoewel ze haar naïviteit op televisie wel een beetje aandikt, vinden veel mensen haar een geloofwaardige presentatrice. Toch trekt tv-kenner Ron Vergouwen nu de gulle gift in twijfel die ze afgelopen weekend deed in haar tv-show We Want More.

Britt doneert 7.500 euro

Een kandidate deed zaterdag mee aan We Want More om geld te winnen voor een haartransplantatie voor haar vriend. Hij heeft een enorm litteken op zijn hoofd en wil die bedekken door middel van een haartransplantatie. De kandidate ging echter niet door naar de volgende ronde, waarop Britt de portemonnee trok.

Britt zegde toe de cosmetische ingreep à 7.500 euro te zullen betalen en daar oogstte ze enorm veel lof mee. Het mes snijdt aan twee kanten: de kandidate krijgt het geld voor de cosmetische ingreep, terwijl Britt een flinke boost geeft aan haar positieve imago.

Authentiek of niet?

Het was mooie televisie, zegt tv-kenner Ron Vergouwen op NPO Radio 1. “Het tv-moment van de week was voor mij een ontroerend moment uit de SBS-zangshow We Want More. Britt Dekker liet weer eens zien waarom zij op dit moment tot een van de leukste en meest pure tv-talenten van dit moment kan worden gerekend.”

Maar was haar actie wel authentiek? Ron weet het niet helemáál zeker. “Het blijft televisie, dus het is natuurlijk de vraag of het van tevoren is afgesproken. Betaalt John dit niet stiekem? Nou, laat ik maar gewoon even naïef zijn en denken dat het echt zo is, want Britt is er wel toe in staat.”

Fragment

De uitspraken van Ron kunt u onderstaand bekijken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Britt Dekker deze gift deed vanwege de publiciteit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen