Story-baas Guido den Aantrekker steelt stoel uit McDonald’s

Story-baas Guido den Aantrekker, bij de tv-kijker bekend van Shownieuws, heeft een stoel gestolen uit een Amsterdams filiaal van McDonald’s. “Het was een impulsdiefstal”, bekent hij.

Guido den Aantrekker © Shownieuws

Het stelen van een stoel uit een McDonald’s-filiaal is een strafbaar feit, maar de zaak is inmiddels verjaard en daarom durft Guido ermee naar buiten te treden. Het betrof volgens de Story-hoofdredacteur een impulsdiefstal. “Ik ben ooit de McDonald’s uitgelopen met de stoel waarop ik daar gezeten had”, zegt hij op Twitter.

McBoef

De diefstal vond plaats tijdens koninginnenacht in Amsterdam. “Volgens mijn vrienden wilde ik de stoel niet meer loslaten de rest van de nacht. Heb ‘m nog steeds, al ruim 20 jaar. Soms zit ik er even op.”

Uit welke vestiging heeft Guido de stoel precies gestolen? “Leidsestraat. Later die nacht op het tjokvolle Spui op gezeten. Voor een biertje mocht je 5 minuten op mijn schoot zitten.”

“Maar goed dat Sidney niet in de buurt was”, klinkt het vervolgens. Guido: “Ik was toen al te oud.”

Dolle dwaze Katja

Het is de tweede keer in korte tijd dat een BN’er uit de school klapt over een misdraging uit het verleden. Enkele weken geleden verklapte Katja Schuurman in een programma op NPO 3 dat ze ooit De Bijenkorf bestolen heeft, ook in Amsterdam.

Katja: “Het ging om beenwarmers bij de Dolle Dwaze Dagen. Ja, en het spijt me echt. Ik zou ze terug willen brengen, maar ik heb ze niet meer. Het was eigenlijk meer… Het was zo’n chaos en er waren zo veel mensen.”

“Er was toen heel veel rommel en toen had ik een tas en het was meer van… Net als dat je op grote hoogte staat en denkt: ik zou nu wel willen springen. Ik dacht: ik moet kijken of het lukt en toen deed ik hem in mijn tas.”

Tweet

De tweet van Guido:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen