Edwin Evers gefopt door imitator Robert ten Brink: ‘Ongelooflijk’

Edwin Evers is tijdens zijn bezoek aan de studio van 100% NL behoorlijk in de maling genomen. De dj van dienst deed net alsof ze met Robert ten Brink belden, maar dat bleek zijn imitator te zijn.

Edwin Evers en Ricardo Ras © RTL

Edwin en Robert zijn goed bevriend met elkaar, maar toch dacht de radiogrootheid aanvankelijk dat de échte Robert ten Brink aan de andere kant van de lijn hing. In werkelijkheid ging het om Ricardo Ras, die Robert fenomenaal persifleert in De TV Kantine. Pas na enkele minuten viel bij Edwin het kwartje.

Edwin Evers verbijsterd

Toen Edwin er lucht van kreeg dat de imitatie-Robert aan de lijn hing, onthulde Barry Paf dat het inderdaad een grapje was. “Ik vind het echt, echt niet normaal. Ik zweer het je”, merkte Edwin op. “Ik vind het echt verbijsterend. Dat meen ik serieus.”

Edwin wist niet dat hij in de maling genomen zou worden. “Jullie hadden niet verteld wat jullie gingen doen. Ja, Robert ten Brink bellen. Ik ging op een gegeven moment twijfelen door iets wat je zei, maar ik dacht steeds: het zal toch niet die imitator zijn?”

Niet de echte Robert

Pas na een tijdje kwam Edwin erachter dat het niet de échte Robert was. “Tot twintig seconden geleden twijfelde ik. Op een gegeven moment ging ik heel goed luisteren, maar ik dacht echt: dit kan niet waar zijn. Dit is echt verbijsterend goed. Echt ongelooflijk.”

Even later: “Ik ben nog flabbergasted.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Edwin Evers toegevoegd worden aan de cast van De TV Kantine?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen