SBS 6-kandidaat Ilse vindt haar date te dom: ‘Een vmbo’er!’

De paradijsvogels uit de datingshow Lang Leve De Liefde op SBS 6 zorgen weer eens voor flink wat commotie. Ditmaal ligt kandidate Ilse onder vuur, die haar date Mark te dom vindt.

Lang Leve De Liefde © SBS 6

Het wordt al snel duidelijk dat Mark haar wel interessant vindt, maar Ilse totáál niet van hem gecharmeerd is. Als Mark in de tuin begint te sporten en daarbij grote traktorwielen omver duwt, komt de heks in Ilse naar boven. “Dit is jouw hobby? Jij gaat in de achtertuin staan om bandjes om te gooien?”, zegt ze denigrerend.

Akelige Ilse

Ilse vindt het nogal triest van Mark. “Is dit gewoon een manier van jou om even te flexen, van: kijk wat ik kan, kijk hoe fantastisch ik ben, ik ben de beste?”

Ondanks dat Ilse nogal akelig overkomt, blijft Mark op miraculeuze wijze toch in haar geïnteresseerd. Zijn avances werken echter niet: Ilse wijst iedere vorm van fysiek contact af.

‘Het is een vmbo’er!!!’

Als Ilse ’s avonds alleen in bed ligt, besluit ze een vriendin te bellen. Ze gaat tegen haar volledig los over het opleidingsniveau van Mark. “Ik wil hier weg. Ik hoop dat ik overkom als iemand met een beetje een intelligentieniveau en dat heeft hij niet. Hij komt van vmbo-basis jongens.”

De vriendin geschokt: Oh jeetje.”

Nachtmerrie

Haar deelname aan de SBS 6-show is een nachtmerrie voor Ilse. “We zaten op de bank gewoon even te chillen zeg maar en toen heeft hij een hele speech gegeven van: ‘Je bent zo mooi en zo lief en zo knap en zo leuk.’ Nee, als het er niet is, komt het ook niet.”

“Oh, dan word ik morgen wakker dan ben ik altijd al zo chagrijnig en dan zie ik hem. Ik heb echt al een heel gameplan. Ik ga gewoon lekker slapen en dan word ik wakker en dan blijf ik doen alsof ik slaap. En dan ben ik alweer vier uur verder.”

‘Triest wijf’

Kijkers gaan op de YouTube-pagina van SBS 6 he-le-maal los over Ilse. “Ik hoop dat dit nare wijf voor altijd single blijft zo kun je echt niet met iemand omgaan wat een disrespect”, zegt Morris.

Nynke: “Die vrouw heeft een te groot ego. Je vriendinnen bellen wetende dat hij dat terug kan zien erg achterbaks. Deze jongen is aardig en doet z’n best om er wat van te maken hij verdient 100% beter.”

Cas: “Noemt zichzelf ‘met een beetje intelligentieniveau’ en kraakt vervolgens voor heel Nederland een doodgewone jongen af die alleen maar zijn best doet.”

En Bart: “Wat een zuur zuur wijf zeg, hij doet tenminste zijn best om te kletsen en het gezellig te maken en een beetje contact te zoeken, zij zit alleen maar arrogant uit dr kop te kijken bah.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u voor Ilse of voor Mark?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen