Katja Schuurman laat Frank Dane zitten, verslaapt zich volledig

Katja Schuurman heeft Frank Dane in de problemen gebracht door zich te verslapen voor een radio-interview. Ze zou te horen zijn in zijn 538 Ochtendshow, maar bleef gewoon lekker in bed liggen.

Katja Schuurman en Frank Dane © NPO, Radio 538

Het was de bedoeling dat Katja twee weken geleden, voorafgaand aan de start van haar nieuwe PowNed-programma Goed Fout, een interview zou geven op de populaire radiozender. Een mooie kans voor Katja om haar nieuwe tv-project te promoten, maar ze vond het kennelijk niet urgent genoeg om de wekker ervoor te zetten.

Katja verslaapt zich

Katja was gisteren alsnog te horen in het radioprogramma van Frank. “Goedemorgen Frank en mijn nederige excuses, omdat het soms zo lastig ging. We hadden een date twee weken geleden en ik ben er gewoon doorheen geslapen en een andere keer was er weer chaos. Nou ja, het kwam er elke keer maar niet van.”

Frank daarop: “Weet je wat het ook een beetje is, Katja? Ík had het geregeld met jou en dat doe ik niet zo heel vaak, want ik hoor dan altijd: ‘Frank! Jij moet gewoon voorlezen, wij regelen het wel.’ En toen zei ik ook: ‘Joh, ik heb Katja Schuurman geregeld!’ Ik was helemaal de man natuurlijk en toen had je je verslapen. Dat kan gebeuren natuurlijk.”

Goedmakertje

Hoe gaat Katja het goedmaken? “Laat ik dan beloven dat ik binnenkort ook een keertje langskom”, aldus de presentatrice.

Een goed plan, vindt Frank. “Je zei tegen mij toen je twee weken geleden niet de telefoon opnam: ‘Je hebt er nog eentje van mij tegoed, ik maak het goed met je.'”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Katja Schuurman verslaapt zich voor de pr van haar nieuwe show

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen