Janine Abbring zegt Volkskrant op, voelt zich zwaar bedonderd

Janine Abbring heeft haar abonnement op de Volkskrant zwaar geërgerd opgezegd. De VPRO-ster wilde dezelfde aanbieding krijgen als nieuwe abonnees, maar die kreeg ze niet.

Janine Abbring © VPRO

Zomergasten-presentatrice Janine belde met de ledenservice van de Volkskrant, omdat ze haar abonnement wilde omzetten. Ze heeft nu een transcriptie van dat gesprek op Twitter geplaatst. “Hai, ik wil graag mijn Volkskrant-abonnement omzetten naar digitaal en zaterdagkrant”, zei ze tegen de belmiep.

Janine over de zeik

De verkoper van de Volkskrant daarop: “Dat kan. Oh ik zie dat u al HEEL lang lid bent, leuk! Even zien, ik mag u een mooie korting aanbieden van blabla procent, dan wordt het 23 euro per maand bij een contract van drie jaar.”

Juist op dat moment begon Janine te kóken van binnen. Ze had namelijk reeds een lager bedrag zien staan op de website van de Volkskrant. “Huh? Maar op de site staat 16 euro per maand bij contract van 3 jaar?”

Volkskrant opgezegd

Daarop legde de telefonist van de Volkskrant uit dat dat een aanbieding betreft voor nieuwe klanten. “Dus dan kan ik mijn abonnement beter opzeggen en dan maar zien of ik over een tijdje weer een nieuwe neem?”, zei Janine geërgerd. De telefonist daarop: “Eh……… ja.”

Janine vindt het heel naar dat ze niet dezelfde aanbieding krijgt als nieuwe abonnees en verbindt daar nu consequenties aan. “Opgezegd natuurlijk”, zegt ze pissig.

‘Oplichters!’

De ex-vriendin van Arjen Lubach weet al precies hoe ze de Volkskrant nu tóch voor dat lagere bedrag gaat fixen. “Dan maak ik mijn vriend wel lid.”

Ondertussen foetert Janine ook nog even over slotenmakers. “Oppassen dat je niet keihard genaaid wordt, 99 procent van de slotenmakers die je online vindt zijn oplichters!”, waarschuwt ze een van haar volgers.

Tweet

De boze Janine:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van deze rel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen