Rob Goossens schrikt zich dood van miljoenenvermogen Meilandjes

Tv-kenner Rob Goossens is behoorlijk geschrokken van het nieuws dat de Meilandjes hun nieuwe kapitale villa in Noordwijk cash aftikken. Ze leggen zonder slag of stoot 2,7 miljoen euro op tafel.

Rob Goossens © RTL Boulevard

De Meilandjes boeken nu een paar jaar enorm veel succes op SBS 6, maar dít zag Rob niet aankomen. “Daar schrok ik eigenlijk het meest van. We wisten dat ze waarschijnlijk naar Noordwijk terug zouden gaan en daar staan een paar mooie huizen te koop, maar dat je gewoon 2,7 miljoen hoppakee neerlegt, dat is nogal wat.”

Gigantisch vermogen

Om 2,7 miljoen euro bij elkaar te sparen zou Rob zeker drie keer moeten reïncarneren, dus hij duizelt nogal van deze cijfers. “Hun televisiecarrière heeft natuurlijk nog niet zo heel lang geduurd en dan heb je dus in no time een gigantisch vermogen bij elkaar verdiend.”

Rob vindt de Meilandjes wel onhandig. “Ik denk dan ook: als je zo veel geld hebt, dan kun je ook wel wat geld loskrijgen bij de bank voor een hypotheekje en dan kun je de rest gewoon investeren. Dat lijkt mij zinvoller, want de rente staat zo laag. Je betaalt niets voor je hypotheek en je maakt een goed rendement met je investering.”

Zes ton te veel

De Meilandjes hebben de Noordwijkse megavilla gekocht van de drummer van Kensington. Volgens Harry Mens, een expert op het gebied van vastgoed, heeft de familie zeker zes ton te veel betaald.

Rob: “Er is natuurlijk ook niet een gigamarkt voor dat soort huizen, dus het zou kunnen dat ze te veel hebben betaald. Maar ja, als je 2,7 miljoen zo lachend kunt neerleggen, dan denk ik niet dat Martien en Erica daar ook maar een seconde slaap om gaan verliezen.”

Fragment

Het fragment in RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar schrikt u meer van?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen