Quinty Trustfull (49) tart tv-wetten, laat rimpels niet wegspuiten

Quinty Trustfull heeft volledig maling aan de heersende tv-wetten. Ondanks dat ze over een halfjaar 50 wordt en haar gezicht wat begint te tekenen, zal ze haar rimpels niet laten wegspuiten.

Quinty Trustfull © Koffietijd

De televisiewereld wordt door sommige presentatrices als vrouwonvriendelijk ervaren, omdat er op het gebied van uiterlijke verzorging hogere eisen gesteld lijken te worden aan tv-vrouwen op leeftijd dan aan tv-heren op leeftijd. Zelfs tv-koningin Linda de Mol zag zich op een gegeven moment genoodzaakt om haar gezicht lam te laten leggen.

Blij met rimpels

Quinty en haar rimpels houden zich echter dapper staande in de meedogenloze tv-wereld. Ze is niet van plan om naar de botoxboer te gaan. “Met mijn rimpels ben ik blij. Ik ben een vrouw met veel passie voor alles en daarbij hoort veel mimiek”, zegt de presentatrice, na Loretta Schrijver de grootste ster van de Nederlandse ochtendtelevisie, in de Nouveau.

Uiteraard ziet ook Quinty dat de jaren gaan tellen bij haar. “Ik zie natuurlijk aan mijn lichaam dat ik onder word en daar ben ik echt niet altijd blij mee, maar ik huil er niet om. Ik ben de afgelopen jaren ook iets flinker geworden, vooral bij mijn billen. Maar dat past wel bij me, juist nu ik wat ouder ben.”

Quinty-billen

Die iets dikkere Quinty-billen vindt ze helemaal geen bezwaar. “Het staat me en ik voel me er prettig bij. Het zou ook niet realistisch zijn als ik er nog als een meisje van twintig uit zou willen zien. Het gaat mij er om zo lang mogelijk zo fit, sterk en gezond mogelijk te blijven.”

Ondanks het tarten van de tv-wetten, verwacht Quinty over tien jaar nog steeds mee te draaien op televisie. “Ik zou het heel leuk vinden om dan nog Koffietijd te presenteren en ik zal altijd actief blijven voor de goede doelen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Quinty Trustfull gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen