Pijnlijke televisie: Gerard Joling zingt buitensporig vals op NPO 1

Gerard Joling heeft gisteren voor pijnlijke televisie gezorgd door buitensporig vals te zingen tijdens een Koningsdag-uitzending van Omroep MAX op NPO 1. “Vreselijk, wat slecht”, klinkt het.

Gerard Joling © Omroep MAX

RTL 4-ster Gerard was een van de gasten in het programma MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, dat door ongeveer een half miljoen mensen werd bekeken. Op een gegeven mocht hij zijn Songfestival-klassieker Shangri La gaan zingen vanaf het paleisbalkon, maar dat was echt niet om aan te horen.

‘Wat vals, zeg!’

Omroep MAX gooit Gerard nu behoorlijk voor de bus, want een rellende redacteur heeft het fragment van de vals zingende artiest meedogenloos op Twitter gezet (zie onderstaand). De reacties zijn niet mild. “Ik zou mijn geld terugvragen als ik Omroep MAX was. Den t*ring wat vals”, zegt Dimitri.

Paul vond het ook enorm slecht. “De stem van Gerard Joling heeft wel eens betere tijden gekend.” En Lisa: “Wat klinkt dat slecht, verschrikkelijk!” Sonja tot slot: “Hij klinkt alsof hij niet genoeg lucht/kracht/energie heeft…”

Fragment

Ook Jochem van Gelder heeft het fragmentje bekeken op Twitter en hij laat vals weten: “Gerard heeft een goede Koningsnacht gehad……”

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gerard Joling is een van de vier Toppers. Welke topper vindt u het leukst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen