Carlo Boszhard prijst nieuwe NPO 3-ster: ‘Heel groot talent’

Carlo Boszhard vindt dat Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, het heel erg goed doet met zijn eigen Kalvijn Show op NPO 3. Hij denkt dat we hier te maken hebben met een heel groot talent.

Kalvijn en Carlo Boszhard © NPO, RTL

Kalvijn is al jarenlang bekend op YouTube, maar heeft nu ook een uitstapje gemaakt naar de traditionele televisie. Hij was tot begin deze maand te zien met zes afleveringen van zijn eigen Kalvijn Show, waarin hij bekende sterren als Katja Schuurman en Gerard Joling interviewde.

Groot talent

Heel erg veelbelovend, zegt Carlo in gesprek met de Nieuwe Revu. “Een paar jaar geleden heb ik in Nieuwe Revu gezegd dat de nieuwe generatie televisiemakers waarschijnlijk zal ontstaan uit talent van YouTube. Die voorspelling lijkt aardig uit te komen nu Kalvijn het zo goed doet. Ik vind hem een groot talent.”

Waarom is Kalvijn volgens hem zo goed? “Hij blijft dicht bij zichzelf, is geïnteresseerd in mensen en heeft zijn meters voor de camera kunnen maken. Hij spreekt de jeugd aan; nu is het natuurlijk afwachten of hij zich kan ontwikkelen tot een volwaardige presentator die zichzelf blijft in een grote studio en een wat oudere doelgroep kan aanspreken.”

Niet jaloers

Carlo denkt dat het wel goed komt met Kalvijn. “Ik zag Gerard Joling en Irene Moors al bij hem voorbijkomen. Het wordt hem dus gegund, anders krijg je zulke gasten niet zo makkelijk als je net begint. Kalvijn heeft een sprekende kop, met al dat haar dat alle kanten op schiet. Hij heeft een leuke uitstraling, is een leuk talent.”

Is hij niet jaloers op die nieuwe tv-talenten? Nee, vult hij aan in Party. “Zo zie ik het totaal niet. Ik mag ook niet klagen met zes shows bij RTL 4, maar ik gun anderen ook mooie programma’s. Er komt een tijd dat ik minder zal presenteren en meer een televisieproducent zal zijn. Tegen die tijd is deze nieuwe generatie dusdanig ervaren dat ik er als producent vast en zeker geweldig mee kan werken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u het eens met Carlo Boszhard? Is Kalvijn een groot talent?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen