Frans Bauer slaat terug naar Marianne Weber: ‘Dit is heel apart’

Een showbizzoorlog uit de Muziekfeest op het Plein-hoek: Frans Bauer en Marianne Weber vechten in de bladen een ruzie met elkaar uit. Zij is teleurgesteld, hij vindt haar een zeurkous.

Marianne Weber en Frans Bauer © YouTube

Marianne Weber werd in 2019 met succes behandeld aan borstkanker en vertelde in een interview teleurgesteld te zijn dat haar vroegere zangmaatje Frans Bauer nooit iets van zich heeft laten horen. Heeft hij daarop actie ondernomen? “Nee, ik heb haar niet gesproken”, sneert hij deze week in de Weekend.

Frans vindt het ‘nogal apart’

Frans zit er niet zo mee dat Marianne teleurgesteld in hem is. Hij heeft helemaal geen zin om met haar te dealen. “Ik weet niet eens waar ze op het moment woont. Ik heb geen slechte band met haar, maar het is ook niet dat ik elke dag bel bijvoorbeeld.”

Het is toch wel een beetje cru om iemand die borstkanker heeft niets te laten horen? Ze hebben samen immers grote hits gescoord. Frans beweert echter dat hij dat helemaal niet wist. “Nee, als iemand dat niet laat horen, dan kun je dat moeilijk weten. Alsje het dan van iemand anders hoort, is dat natuurlijk nogal apart.”

Geen schuldgevoel

Volkse Frans voelt zich dan ook niet schuldig, zegt hij stellig. “’Nee, eigenlijk niet. We hebben jaren geleden een duet gedaan en als we elkaar tegenkomen is het altijd leuk, maar ik zou, zoals gezegd, niet weten waar ze woont en ook heb ik haar telefoonnummer niet.”

Het is een leuke vrouw, vindt Frans, maar: “We lopen niet elkaars deur plat. Daar is niet echt een reden voor, ik zou niet weten waarom dat zo is, maar ik wens haar alleen maar al het goede toe.”

Marianne sneert terug

Op haar beurt sneert Marianne nu in de Story weer naar Frans. Ze zijn geen vrienden van elkaar, benadrukt ze. “Mensen denken vaak dat als je samen werkt je ook meteen vrienden bent. Dat was bij mij en Frans niet zo.”

Nou, dat wordt gezellig als straks de braderieën weer open zijn.

Regenboog

Marianne en Frans gaan samen naar de regenboog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie heeft er gelijk: Frans of Marianne?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen