Natacha Harlequin kritisch over aandachtsbeluste André Hazes jr.

Natacha Harlequin vindt het Instagram-gedrag van André Hazes jr. onverstandig. Als zijn nieuwe relatie straks stukloopt, wijst hij weer naar de media, aldus de tv-persoonlijkheid in Shownieuws.

Sarah van Soelen en André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. heeft Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, weer eens in de steek gelaten. Waar hij de vorige keer naar Bridget Maasland hopte, is hij nu voor ene Sarah van Soelen gegaan. Er druppelen langzaam foto’s en Instagram-posts binnen die bevestigen dat de twee het meer dan leuk hebben met elkaar.

Aandachttrekkerij

Shownieuws stipte gisteren aan dat zowel André als Sarah een foto van de romantische film A Star Is Born hebben gepost. “Ik denk dat ze zichzelf een beetje vergelijken met dit ultieme Romeo en Julia-verhaal”, legde Patty Brard uit.

Natacha vindt het allemaal onnodige aandachttrekkerij. “Ik denk: ga toch lekker met elkaar op de bank zitten, doe alles uit en kom er een keer van af als je elkaar gevonden hebt ofzo.”

Nieuwe generatie

Patty snapt de Insta-verslaving van André wél. “Ja, maar luister, Natas, het is gewoon een andere generatie. Het is jong, het is Insta, zij loopt de hele dag modeshows voor een winkel in Rotterdam en doet alles Insta-waardig. Dat hoort nou eenmaal, je wil het delen. Eigenlijk wil je het niet delen, maar…”

Natacha: “Wat een lariekoek ‘dat hoort zo’! Daar kies je toch gewoon voor? En dan zometeen als het weer niet goed gaat, dan heb jij het weer gedaan of heeft Shownieuws het weer gedaan. Dan denk ik: doe het lekker klein!”

Bridget

Hetzelfde gebeurde tijdens de affaire van André met Bridget, aldus Weekend-baas Bart Ettekoven. “Dat hebben we met Bridget ook geroepen: ‘Doe het nou samen en deel niet alles.’ Want dan zitten wij er dus weer elke avond over te kletsen hier en dat is wat zij niet willen.”

Natacha: “Want ik gun het hen wel hè, laat dat duidelijk zijn.”

Patty: “Wij gunnen iedereen alles, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat wij er wel van smullen als we dan die fotootjes weer zien. Eerlijk is eerlijk, ja sorry.”

Shownieuws

De Shownieuws van gisteren kunt u terugzien op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen