Na afgekraakt seizoen The Voice: niveau wel op peil in kidsvariant?

Na vier maanden lang een mager seizoen van The Voice of Holland voorgeschoteld te hebben gekregen, krijgt de kijker vanavond alweer het kleine broertje The Voice Kids opgediend.

The Voice Kids © William Rutten

Het elfde seizoen van The Voice was inhoudelijk een teleurstelling. Zowel in RTL Boulevard als Shownieuws werd na afloop van de finale geklaagd over het beperkte talent dat het afgelopen seizoen heeft voortgebracht. Vanavond krijgen we een nieuw seizoen van The Voice Kids voorgeschoteld. Is dat wel een beetje op niveau?

Bizar niveau

Coach Sanne Hans belooft in het AD dat The Voice Kids de moeite waard is. “Het niveau ligt bizar hoog dit jaar. Je ziet de ene na de andere 10-jarige singer-songwriter, er zijn kinderen bij die vreselijk goed zijn op een instrument, ik heb de een na de ander binnengeharkt”, verzekert ze in de krant.

Het zou volgens Sanne zomaar kunnen dat ze dit jaar het winnende team is. “Ik heb een team: niet normaal zo goed. Ik heb weer zoveel gejankt op die stoel. Het was magisch.” Is dit niet gewoon pr-praat? “Nee, dat zou ik niet zeggen als ik dat niet echt vond.”

Sanne wil blijven

Naast Sanne zitten dit jaar ook Ali B, Ilse DeLange en nieuwkomer Snelle in de jury. Als het aan Sanne ligt, blijft ze dit nog heel lang doen. “Als het aan mij ligt, doe ik dit nog heel lang. Wat zo tof is aan the Voice kids: al die kinderen zijn supervrolijk, iedereen is vriendjes met elkaar.”

Snelle is in de plaats gekomen van Anouk. Andere oud-coaches van The Voice Kids zijn Angela Groothuizen, Nick & Simon, Marco Borsato en Douwe Bob.

The Voice Kids

The Voice Kids is om 20.00 uur te zien op RTL 4, recht tegenover Bed & Breakfast op NPO 1 en 5 tegen 5 op SBS 6.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke oud-coach van The Voice Kids zou u het liefst weer terugzien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen