‘Martien Meiland aan de botox? Ligt eraan hoeveel SBS betaalt!’

De bekende stylist Bastiaan van Schaik vindt het heel erg goed dat Martien Meiland erbij loopt met wallen en rimpels. Hij vindt mannen met botox maar niets, zegt hij in de Glossy.

Martien Meiland © RTL

Het is overduidelijk dat alles bij Martien nog puur natuur is. Je ziet bij de realityster dat de jaren gaan tellen, maar volgens Bastiaan valt het op dit moment nog wel mee. “Ik vind Martien’s uiterlijk erg netjes en verzorgd. Hij ziet er goed uit voor zijn leeftijd, hij is 92 toch, haha? Ik weet niet hoe oud hij is? 0, is hij 59?”

Martien aan de botox?

Is dit een keiharde sneer van Bastiaan aan het adres van Martien? “Ik zat natuurlijk maar wat te geinen, maar deze meneer ziet er uitstekend verzorgd uit. Ik ben allang blij dat hij niet helemaal onder de botox en de fillers zit. Hij laat zichzelf op natuurlijke wijze rijp worden, dat vind ik altijd wel een pre bij mannen.”

Denkt Bastiaan dat Martien alsnog aan de botox gaat nu hij meer en meer een tv-ster wordt? “Of hij ooit nog een botoxspuit in zijn gezicht zal laten zetten? Dat zal waarschijnlijk afhangen van hoeveel SBS hem ervoor betaalt, haha. Hij zou het misschien kunnen doen, maar het lijkt me sterk hoor. Hij heeft het echt niet nodig namelijk.”

Niet too much

Bastiaan laat zich ook nog uit over de kledingstijl van Martien. “Zijn sjaal is een terugkerend item in zijn outfits. Martien zoekt daar ook zelf een mooie middenweg in. Als hij een pittige printsjaal om heeft, houdt hij de rest van zijn kleding vrij rustig. En heeft hij juist iets van een printblouse aan of een printjasje, dan is zijn sjaal juist weer wat rustiger.”

Dat doet Martien heel erg goed, vindt hij. “Hij zoekt er een goede balans in om het niet too much te laten zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de Meilandjes nog net zo authentiek als in het begin?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen