Ibiza-reizigers nemen selfies met slapende André Hazes jr.

De mensen die vorige week bij André Hazes jr. aan boord zaten tijdens zijn vlucht naar Ibiza waren ‘dolgelukkig’ om hem te zien. Ze namen selfies toen hij sliep, stelt Privé-baas Evert Santegoeds.

André Hazes jr. © William Rutten

Het zal niemand zijn ontgaan dat André de afgelopen week vakantie heeft gevierd op Ibiza met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen. Hij is op een gewone lijnvlucht naar Ibiza gegaan en daar waren zijn medereizigers erg enthousiast over, beweerde zijn grootste fan Evert Santegoeds vanochtend op Radio 538.

Selfie met Hazes

Evert had twee van zijn medewerkers in het vliegtuig zitten – een fotograaf en een verslaggever – en die zagen welke reactie André in het vliegtuig ontlokte. “Het was wel een vertoning in dat vliegtuig, jongen. Die man is zo populair, het is ongelooflijk”, aldus Evert, die kennelijk in een ander universum leeft.

Wat zag de fotograaf gebeuren? “Die zag voor zijn ogen gebeuren dat André gaat liggen slapen in dat ziekenhuis (bedoelt vliegtuig, red.) en dan gaan mensen gewoon selfies maken met een slapende André Hazes op de achtergrond. Je zou ze eigenlijk moeten oproepen om die foto’s eens te laten zien. Zo ver gaat het. Fans zijn dan dolgelukkig dat Hazes daar aan boord is.”

Evert ontkent

André zat niet alleen aan boord met de Privé, maar ook met Story. Volgens Weekend-baas Bart Ettekoven heeft André de roddelbladen zelf ingelicht om op die manier in de publiciteit te komen.

Dat ontkent Evert, al zou hij er ook geen belang bij hebben om dat te bevestigen. “Ik weet van wie wij het wisten en dat was niet André Hazes zelf. Het was iemand uit de omgeving van André Hazes (zijn manager, red.), zeggen we dan. Anders kun jij volgende week ook een blaadje maken. Hij had dus gehoord dat ze die en die vlucht hadden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De roddelbladen ontkennen dat André Hazes jr. hen heeft ingelicht over zijn vakantie. Spelen ze onder één hoedje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen