Johan Derksen walgt van ‘gore fatsoensrakker’ Sidney Smeets

Johan Derksen heeft gisteren in Veronica Inside hard uitgehaald naar Sidney Smeets, die eergisteren opstapte als Kamerlid van D66 vanwege ongepaste contacten met jonge jongens.

Sidney Smeets en Johan Derksen © NPO

Sidney Smeets, die ook niet meer welkom is als advocaat bij het kantoor van Gerard Spong, leidde een paar jaar geleden nog het verzet tegen Veronica Inside. Hij beschuldigde met name Johan Derksen van homofobie en wilde dat het programma van de buis af zou worden gehaald.

Gore fatsoensrakker

Een vreselijke vent, vindt Johan het. Hij zei gisteren: “Deze Hans Worst kijkt nooit naar ons, maar hij is toen een soort tocht begonnen tegen ons. Toen zat René met het pruikje en ik maakte een grap over Akwasi en toen startte hij een actiegroep dat wij van de buis moesten.”

“Deze fatsoensrakker is nog niet bij D66 of de meest gore details van hem komen boven, weet je wel. Eerlijk gezegd gunde ik het deze man van harte dat ze hem er meteen uit gesodemieterd hebben.”

‘D66 ge*l partijtje’

Het gaat lekker met D66, aldus Johan. “Overigens is dat D66 wel een ge*l partijtje, hè? Er waren ook al ongewenste intimiteiten op het partijbureau en Pechtold had een liefdesbaby in Meppel. Dat gaat maar tekeer, hè?”

Dat jonge jongens de klos zijn gaat Johan echter een brug te ver. “Er zijn nu advocaten die moeten 15-jarige jongens bijstaan omdat een oude ge*le gek zijn handen niet thuis kon houden en zijn l*l al uit zijn broek had hangen voordat die jongen binnen was.”

Eigen schuld dikke bult

Wilfred Genee: “Het verbaast je zo bij iemand die zo hard heeft staan schreeuwen.”

Johan: “Het is een beetje eigen schuld dikke bult bij deze Hans Worst. Die man heeft boter op zijn hoofd. Hij gooit alle vuiligheid bij ons op tafel en zelf is het een viespeuk eerste klas.

Wilfred: “Het is wel apart dat je al die mensen die zich toen aansloten bij deze man nu niet hoort.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Geniet u er net als Johan Derksen extra van als het 'fatsoensrakkers' zijn die door het ijs zakken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen