Gordon verbijstert Patricia Paay in De 5 Uur Show: ‘O mijn god!’

Patricia Paay werd gisteren in De 5 Uur Show verrast door haar beste BN’er-vriend, Gordon. Ze was echt met stomheid geslagen. “O mijn god, wat mooi! Jezus, lieverd. Wat heerlijk”, riep ze.

Gordon en Patricia Paay © De 5 Uur Show

Nederdiva Patricia mocht gisteren 72 kaarsjes uitblazen. “Je voelt er eigenlijk niets van. Het enige waar ik altijd aan denk is: hoeveel tijd heb ik nog? Daar maak ik me dan zorgen om. Het is niet van: hiep-hiep-hoera, ik ben 72, het is natuurlijk niet echt leuk, maar je denkt meer: ik ben er nog, ik ben nog steeds gezond. Zolang ik dat mag blijven, vier ik dat.”

‘He’s my favorite!’

Of ze net zo oud wordt als haar ouders, weet Patricia zo net nog niet. “Mijn moeder wordt in mei 95 en mijn vader is twee jaar geleden op 94-jarige leeftijd overleden. Hij was op. Of ik dat zo haal, weet ik niet. Ik heb natuurlijk een heel ander leven gehad, maar ik drink niet, dus dat helpt al.”

Aan het eind van de uitzending werd ze verrast door Gordon. Ze reageerde uitzinnig van vreugde. “Dit is toch de leukste date die je kan hebben? He’s my favorite, echt! O wat leuk, hè? Dat we dat nog meemaken!”

72 rozen

Gordon bracht 72 rozen voor haar mee. “Het is een krachtvrouw. Als je deze leeftijd hebt bereikt en meegemaakt hebt wat zij heeft meegemaakt, dan ben je echt wel gearriveerd. Ze is een vedette zoals we eigenlijk in Nederland helemaal niet meer hebben. Ze heeft te weinig respect gekregen, vind ik zelf.”

Patricia: “Wij denken altijd aan elkaar. Ik krijg altijd op het juiste moment een appje. Dan zegt hij: ‘Ik dacht aan je.’ En dan dacht ik: verdomd, ik dacht ook aan hem. Ik hou hem ook in de gaten en we praten met elkaar over alles. Dat gaan we nooit aan anderen vertellen wat we zeggen. Dat is zo’n collega, als je dat hebt: dat is goud.”

Boodschappengeld

Patty Brard beweerde vorig jaar dat Patricia ‘weleens boodschappengeld krijgt toegestopt van Gordon’. Dat werd glashard ontkend door Patricia: “Het is b*llsh*t! Ik heb een man die voor mij zorgt.”

Die ontkenning bevreemdde Patty weer: “Dat Patricia dit nu ontkent, vind ik raar. Het zal te maken hebben met trots. Maar waarom zou je er niet trots op zijn dat iemand je helpt?”

“Het was geen geheim, ze heeft het aan meerdere mensen verteld. En ik vind het ontzettend lief van Gordon: een bewijs dat het in de Nederlandse showbizz niet alleen maar haat en nijd is.”

Fragment

Het fragment uit De 5 Uur Show:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Patricia Paay een prominentere plek op televisie dan de rol van sidekick in De 5 Uur Show?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen