Bridget Maasland vindt weekblad Privé heel kinderachtig

Bridget Maasland vindt het ongelooflijk dat gravin Eloise zo wordt aangepakt op de voorpagina van weekblad Privé. Het tijdschrift van hoofdredacteur Evert Santegoeds is heel kinderachtig, zegt ze.

Bridget Maasland Foto: NPO

Eloise heeft bewust gekozen voor een leven in de spotlights door zich te profileren als influencer. Nu kan ze het krijgen ook, moeten de showmedia gedacht hebben. Ze is in een mum van tijd het favoriete onderwerp van de bladen geworden en onbespied genieten van haar privéleven is er daarom niet meer bij voor haar.

Eloise’s pretpark

Ditmaal krijgt ze Evert Santegoeds over zich heen, de baas van weekblad Privé. Hij heeft ervoor gekozen om Eloise deze week groot op de voorpagina te zetten. ‘ELOISE’S PRETPARK: geen mondkapje, geen 1,5 meter. Wéér een Oranje in de fout’, luidt de kop. Centraal staan foto’s waarop Eloise met haar vrienden geniet van een zonnige dag in het park.

Een fotograaf van Privé lag letterlijk in de bosjes van het Amsterdamse Rembrandtpark en besloot Eloise te verklikken. “Gravin lapt maatregelen aan haar korte rokje. Weten Constantijn en Laurentien dit?”, staat er boven de foto’s. “Ze lapt alle geldende coronaregels aan haar zwarte laarsjes.”

Kinderachtig

Het gedrag van Eloise is natuurlijk niet zo uitzonderlijk. De parken zaten met het mooie weer van vorige week stampvol met mensen die in de buitenlucht willen genieten van het leven. Privé-baas Evert Santegoeds krijgt dan ook de wind van voren. Niet alleen van RTL Boulevard, maar ook van zijn eigen collega’s bij Shownieuws.

Bridget Maasland, die sinds haar verloren rechtszaak nog wel een appeltje te schillen heeft met de Privé, merkte gisteren in RTL Boulevard op: “Ik vind dit zo kinderachtig…” En Luuk Ikink: “Ja, het is zo… Het hele artikel is ook dat je… Natuurlijk, zij is 18, die houden zich inderdaad niet aan de regels. Leef ermee, zou ik zeggen.”

Ook Shownieuws kritisch

Ook in Everts eigen Shownieuws werd gisteren kritisch gereageerd. “Dit is natuurlijk niet conform de maatregelen, maar is het oké dat we zo’n jong meisje zo nauwlettend in de gaten houden?”, aldus presentatrice Dyantha Brooks.

Albert Verlinde: “Ik vind het lastig. Als ik in het Vondelpark kijk… Je ziet die jeugd ook stuiteren van: mogen we iets?”

Marije Knevel: “Ik zie zoveel mensen lekker met elkaar eten en feesten. Ik zie dat continu op stories voorbijkomen. Dit gebeurt ontzettend veel. Het is ook logisch.”

Reactie Eloise

Volgens het management van Eloise spendeerde de gravin tijd met de medebewoners van haar studentenhuis en was er dus sprake van een bubbel. Dit had de fotograaf ook wel even aan haar kunnen vragen als hij toch op locatie was, vindt LINDA.-adjunct Marije Knevel.

Albert: “Dan had je deze voorpagina niet gehad, hahaha.” Marije: “Dan was het wel een eerlijke voorpagina geweest, want nu wordt ze gebasht en dat is het ook niet waard, toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen