Gordon reageert op lage kijkcijfers: ‘Banksaldo wél boven miljoen’

Gordon vindt het jammer dat zijn vrijdagavondshow 5 tegen 5 niet aanslaat op SBS 6. Heel druk maakt hij zich niet: een blik op zijn bankrekening stelt hem al gerust, grapte hij gisteren in RTL Boulevard.

Gordon © William Rutten

Recht tegenover The Voice doet 5 tegen 5 het niet zo best op SBS 6. Zo keken er afgelopen weekend slechts 341.000 mensen (5,5 procent) naar het spelprogramma van Gordon. Van dit soort cijfers wordt niemand vrolijk. Hoe gaat de SBS 6-ster daarmee om?

Banksaldo

Een verslaggever van RTL Boulevard vroeg Gordon gisteren naar de kijkcijfers: “5 tegen 5 heeft 400.000 kijkers. Ben je daar blij mee of had je iets anders verwacht?”

Gordon daarop grappend: “Ik kijk niet naar de kijkcijfers schat. Ik kijk alleen naar de cijfers op mijn bankrekening en dat is altijd boven het miljoen.”

Tegenvaller

De verslaggever: “Dus er is eigenlijk niet zo veel aan de hand?”

Gordon: “Kijk 400.000 mensen valt natuurlijk best wel tegen. Ik doe gewoon lekker mijn werk en 5 tegen 5 is superleuk om te maken. Het tweede seizoen is ook al opgenomen, dus dat komt er sowieso. Dus ja, weet je, ik maak me niet zo druk.”

Champagne

Tv-kenner Rob Goossens denkt dat het een flinke tegenvaller is voor alle betrokken partijen. “Dat 5 tegen 5 is natuurlijk besteld omdat Wie van de 3 het heel goed doet op de zondagavond. SBS 6 hoopte van: als je dan op de vrijdagavond ook zo’n retroshow doet, dan wordt het wel leuk, maar dat scoort dan eigenlijk niet goed.”

“400.000 is ook niet héél slecht, maar ze zullen zeker de champagne niet ontkurkt hebben.”

Fragment

Het bewuste item uit RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon zag vanwege corona zijn Dr. Phil-achtige show met Patty Brard in rook opgaan. Jammer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen