Beau verbijsterd: Afrojack verdedigt omstreden Franse coronadiners

Beau van Erven Dorens kon het gisteren niet geloven dat zijn gasten Afrojack en Wulf in de bres sprongen voor de Franse ministers die in het geheim exclusieve f*ck-coronadiners bezochten.

Beau van Erven Dorens en Afrojack © RTL

Er is enorm veel ophef ontstaan in Frankrijk nu aan het licht is gekomen dat er tegen alle coronaregels in illegale luxediners worden georganiseerd voor de elite en dat daarbij ook ministers aanwezig zouden zijn geweest. “Kaviaar, champagne, een topmenu en geen mondkapje”, zegt iemand op verborgen-camerabeelden (zie onderstaand).

Afrojack reageert

Beau zond de beelden gisteren uit in zijn talkshow en vroeg zijn gasten vervolgens om een reactie. De mening aan tafel bleek echter behoorlijk te verschillen van zijn eigen mening.

Afrojack: “Ik wist niet van die ministers, maar ik weet dat alle mensen het ook doen, dus ik bedoel… Ik vind het alleen een beetje l*llig dat dan iemand het gaat lopen filmen.”

Beau: “Oh, ik dacht dat jij iets heel anders ging zeggen! Ik dacht dat jij ging zeggen: ‘Het is toch een schande!'”

‘Iedereen doet dit!’

Afrojack heeft geen moeite met de f*ck-coronadiners. “Wat is een schande? Iedereen is dit aan het doen.”

Beau: “Nou ja, iedereen? Ik niet. Maar jij zat volgens mij ook heel lang in Dubai, dus jij hebt het misschien niet meegekregen.”

Afrojack: “Nee, ik heb heel lang in Dubai gezeten, maar ik werk heel veel samen met Nederlandse collega’s en ik spreek heel veel jonge artiesten in Nederland en heel veel gewone mensen die in het nachtleven werken in Nederland; iedereen gaat bij elkaar langs en heeft thuis etentjes. Volgens mij weet iedereen stiekem ook dat ze het aan het doen zijn.”

Paus

Beau: “Nou, we zijn allemaal niet heiliger dan de Paus. Niemand is onfeilbaar, maar dit is in restaurants waar gewoon menukaarten zijn en ministers komen. Als dat in Nederland zou gebeuren…”

Afrojack: “Dat is ook erg l*llig, want ik zag laatst op Instagram bij een van die journaaldingen dat mensen dus wel buiten in het park mogen zitten op kleedjes, maar in de tussentijd mogen bedrijven niet hun terrassen openen. Ik ga me niet in die politieke dingen mengen, maar iedereen weet het…”

Wulf eens met Afrojack

Beau: “Ja, maar dit gaat wel echt heel ver hoor, Afrojack. Wat vind jij ervan Wulf?”

Zanger Wulf vervolgens: “Ja, ik sluit me daar een beetje bij aan eigenlijk. Ik denk dat dat toch wel gebeurt. Wat moet je ervan vinden? Ja, ik vind het ook wel jammer dat mensen dat dan gaan filmen en dat wij met z’n allen met de vinger moeten wijzen.”

Beau: “Ja, maar stel je voor dat wij Hugo de Jonge of welke minister dan ook in zo’n restaurant zouden betrappen, terwijl hij ons de hele tijd de les zit te lezen…”

Afrojack: “Maar dat is gebeurd! Met die Grapperhaus en zijn bruiloft! Ik bedoel: kom op… Iedereen weet dat iedereen met z’n campagne bezig is, iedereen heeft z’n focus.”

Beau: “Goed, we komen er niet uit.”

Songfestival

Afrojack en Wulf zaten samen met Glennis Grace aan de talkshowtafel van Beau, omdat ze de pauze-act van het Eurovisie Songfestival gaan verzorgen.

De Beau van gisteren kunt u bekijken op RTL XL.

Fragment

De verborgen-camerabeelden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Afrojack gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen