Glennis Grace volgt Madonna op als pauze-act Eurovisie Songfestival

Glennis Grace volgt Madonna op als pauze-act van het Eurovisie Songfestival. Ze zal in mei samen met Afrojack en Wulf acte de présence geven op het liedjesfestijn in Rotterdam.

Glennis Grace Beeld: NPO

Het Songfestival is enorm blij met het binnenhalen van Glennis en haar muzikale collega’s. “We willen tijdens deze editie van het Songfestival het beste van Nederland laten zien. Dat doen wij niet alleen met Afrojack, maar ook met vocale toptalenten zoals Wulf en Glennis Grace”, zegt ‘head of show’ Gerben Bakker tegen RTL Boulevard.

Glennis vs Madonna

Songfestivalkenner Aran Bade van RTL Boulevard ziet het ook allemaal wel zitten. “Afrojack, Glennis Grace en Wulf worden de opvolgers van Madonna. Een spannende taak om voor ruim 200 miljoen kijkers op te treden. Zelfs Madonna had moeite toon te houden. Ik verwacht dat dit trio het zeker beter gaat doen.”

Wat vindt hij van de keuze voor Glennis? “Het is voor Glennis de terugkeer op het Eurovisie podium na haar deelname in 2005. Ik ben benieuwd naar de combinatie.”

Music Binds Us

Het trio gaat het liedje Music Binds Us zingen. Tijdens het liedje worden twee totaal verschillende muziekstijlen aan elkaar verbonden, namelijk klassieke muziek en dancemuziek.

Aran: “De pauzeact tijdens de grote finale is altijd een gewaagde exercitie, maar de organisatie kan hiermee kleur geven aan hun festivaleditie. Ik hoop dat ze een visitekaartje afgeven voor de Nederlandse dance-muziek.”

De finale van het Eurovisie Songfestival vindt plaats op zaterdag 22 mei.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Glennis Grace een waardige opvolger van Madonna?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen