Gerard Joling baalt van optreden in De Vooravond: ‘Verd*mme’

Gerard Joling is niet blij met het optreden dat hij anderhalve maand geleden gaf in De Vooravond. De zenuwen spelen hem soms parten, bekende hij zaterdagavond in de talkshow Hoge Bomen.

Gerard Joling © Hoge Bomen

RTL 4-ster Gerard zong in de talkshow van Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn nieuwe liedje Ga Nog Niet Naar Huis, maar dat liep niet bepaald vlekkeloos. Hoewel de zanger inmiddels door de wol geverfd is, heeft ook híj nog vaak last van zenuwen. En die speelden hem ook parten tijdens dat tv-optreden.

Ontzettend nerveus

Op de vraag van Jeroen van der Boom of hij heel erg zelfverzekerd is, antwoordt Gerard: “Nou, ik moet je zeggen: ik ben ontzettend zelfverzekerd op het moment dat ik de bühne op ga, maar voordat ik de bühne op ga – en dat weten heel veel mensen niet – kan ik ontzettend nerveus ben.”

Wat zijn de momenten waarop dat gebeurt? “Dan heb ik het bijvoorbeeld over een live-optreden op televisie, waar ik live moet zingen met een orkest of met een band. Nou, ik heb laatst met jullie nog gespeeld op 1. Dan staan we te repeteren en dan komt iedereen naar me toe, van: ‘Fantastisch! Te gek!'”

Kl*tefoutje

Ondanks die enthousiaste reacties, gaat het dan toch nog mis. “Dan sta ik verd*mme live in die uitzending, dan ben ik helemaal relaxed en dan krijg ik tóch weer een droge keel. Dan wil ik het goed doen. En dan zie ik het later terug en dan denk ik: g*dverdorie, toch weer een klein kl*tefoutje.”

Waar komt dat dan door? “Dat is een stukje onzekerheid. Ik zou liegen als het niet zo zou zijn.”

Fragment

Het bewuste optreden in De Vooravond:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u na Goor Gaat Trouwen ook een Geer Gaat Trouwen zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen