Dave Roelvink: ‘Nederland omarmt mij sinds Expeditie Robinson’

Dave Roelvink heeft het idee dat Nederland hem massaal omarmt sinds zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2016. De mensen zijn toen van hem gaan houden, aldus de realityster in Beau Monde.

Dave Roelvink © YouTube

Net als een aantal andere BN’ers heeft Dave zijn roem te danken aan wangedrag. Pas toen hij meedeed aan Expeditie Robinson, gooide Nederland zijn vooroordelen overboord en is men van hem gaan houden. Althans, dat denkt Dave zelf. “Ik ben heel blij met mijn deelname aan Expeditie Robinson”, vertelt hij in de Beau Monde.

Robinson-boost

Expeditie Robinson kan je imago echt een boost geven, aldus Dave. “Voor die tijd kenden mensen me vooral van de krantenkoppen. Door ‘Expeditie’ leerden ze me van een andere kant kennen, waardoor Nederland me echt is gaan omarmen. Daardoor heeft mijn hele carrière een positieve laag gekregen.”

Hij heeft er een zeer lucratieve deejay-carrière aan overgehouden. “Ik ging van nul naar driehonderd boekingen per jaar. Dat had ik nooit verwacht.”

Dj-tonnen

Waar heeft Dave al die dj-tonnen aan uitgegeven? “Aan het begin van mijn carrière heb ik heel veel uitgegeven. Bijna dagelijks uit eten, grote flessen drank, gouden sieraden. Het simpele leven.”

Dave geeft ook geld uit aan zijn uiterlijk. “De kapper en de zonnebank. De zonnebank is ontspannend en ik vind het mooier en gezonder met een kleurtje. Ik heb ook mijn tanden laten bleken.”

Dave vindt zichzelf knap

Dat geld is goed terechtgekomen, want hij ziet er erg goed uit, vindt Dave. ““Qua uiterlijk ben ik over het algemeen wel tevreden over mezelf. Ik mag er wezen, denk ik.”

“En ik vind mezelf een vriendelijk iemand. Met een lach, humor en een stout randje.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen