Bram Moszkowicz werkt aan tv-show ‘Mijn mijn is een l*l’

Bram Moszkowicz hoopt op televisie te komen met het nieuwe tv-programma ‘Mijn man is een l*l’. Hierin leert hij botte en oncharmante Nederlandse mannen galant om te gaan met vrouwen.

Bram Moszkowicz © Shownieuws

Tegenwoordig is Bram Moszkowicz een van de sterren van Shownieuws. De gevallen strafpleiter wil echter méér dan alleen de showrubriek. Hij heeft daarom met Talpa-collega Wilfred Genee gebrainstormd over nieuwe tv-formats. Aan één daarvan wordt nu serieus gewerkt: ‘Mijn man is een l*l’.

Bram geeft les

Het idee is afkomstig van Wilfred. “Ik zat laatst een keer met Bram Moszkowicz te praten. Bram werkt nu bij ons, hij werkt bij Talpa, dus is een collega. Bram doet nu Shownieuws, maar hij wil meer doen en hij kan natuurlijk ook veel meer. Ik dacht toen: waar ligt nou de kracht van Bram?”, aldus de presentator op Radio Veronica.

Wilfred: “We dachten toen bij elkaar: Bram is een heel charmante man, het is een charmeur. Hij houdt de deur voor je open en hij schuift een stoel voor je aan. Ik dacht toen: misschien kan Bram de Nederlandse man een beetje gaan opvoeden, misschien zit daar een leuk programma in.”

Maastrichtse charmeur

Zelf lijkt Bram dat heel leuk om te doen. “Ik kan daar geen nee tegen zeggen. Ik ben geboren in Maastricht en dat is nog wel hetzelfde land, maar toch zijn de mannen daar wel wat attenter ten opzichte van vrouwen.”

Wilfred: “De Nederlandse man zou wel wat onderwijs kunnen gebruiken en daarom dachten we: misschien is het leuk om er een tv-format omheen te ontwikkelen. Als er geen behoefte aan blijkt te zijn, dan kan het ook, hè?”

Mijn man is een l*l

De werktitel van het programma is behoorlijk pittig. “Eigenlijk zou het programma ‘Mijn man is een l*l’ gaan heten”, aldus Wilfred. Bram: “Dat was eigenlijk de eerste aanzet, dat ik dacht: dan wil ik erover gaan nadenken.”

Het is een prima titel, vindt Bram. “Als het allemaal doorgaat, lijkt het me ook leuk dat die vrouw dan het rapportcijfer gaat. Dat die man dan geen l*l meer is, bijvoorbeeld.”

Mijn man is een hork

Uit pr-overwegingen zal uiteindelijk waarschijnlijk een mildere titel worden gekozen, aldus Wilfred. Hij denkt momenteel aan Mijn man is een hork. Bram: “Als er behoefte aan is, dan ben ik er.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

'Mijn man is een l*l' met Bram Moszkowicz. Top of flop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen