Gordon last televisiepauze in: ‘Neem alsjeblieft je tijd!’

Gordon last een televisiepauze in vanwege zijn gezondheidscrisis. Neem alsjeblieft goed de tijd om te herstellen, adviseert collega Albert Verlinde hem. “Ik maak me zorgen”, aldus de showkenner.

Gordon © RTL

SBS 6-ster Gordon werd zaterdag met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn suikergehalte te hoog was. Hij lijdt aan diabetes type 2. Het is natuurlijk ongelooflijk vervelend nieuws voor de tv-presentator. “Nu blijkt toch dat het herstel langer gaat duren”, onthulde Guido den Aantrekker gisteren in Shownieuws.

Gordon maakt agenda leeg

Om goed te herstellen neemt Gordon een flinke televisiepauze. “Onverwacht nieuws: hij maakt zijn agenda volkomen leeg”, aldus Guido. “Diabetes 2 kan gevolgen hebben voor je hart en vaten, kan gevolgen hebben voor je nieren, maar ook enorme vermoeidheid veroorzaken. Er is dus besloten om zijn agenda helemaal leeg te maken.”

Het heeft geen gevolgen voor zijn nieuwe vrijdagavondshow The Cube. “Het heeft natuurlijk gevolgen voor de programma’s waar hij bij SBS 6 aan meewerkt. Aanstaande vrijdag begint The Cube, dat is echt een zenuwslopende spelshow, maar die is al opgenomen. Over programma’s waarvan de opnames nog komen is nog niets bekend.”

Albert: ‘Neem écht de tijd’

Collega Albert Verlinde vindt dat Gordon echt ruim de tijd moet nemen om te herstellen. “Ik denk dat het heel verstandig is. Het enige waar ik me bij Gordon alleen een beetje zorgen over maak – en ik ken hem al heel lang hè – is of hij het wel écht rustig aan gaat doen. En niet een week.”

Albert vreest dat Gordon te snel weer terugkeert in de schijnwerpers. “Ik maak me wel zorgen over hem. Er zit zó geen rem op, snap je? Als een ander gaat afkicken duurt het een jaar, maar bij hem een maand. Ik hoop dat het nu voor hem duidelijk is dat hij moet stoppen met dingen.”

Guido eens met Albert

Guido is het met Albert eens. “Ik denk dat Gordon gewoon een tijdje even lekker rustig aan moet doen. Misschien gaat hij zich dan in totale zin wat beter voelen.”

Overigens gaat het met Gordon gelukkig weer een stuk beter. “Hij is weer thuis. Naar omstandigheden gaat het oké”, laat zijn management weten aan Shownieuws.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon die langere tijd zijn rust pakt. Een goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen