Carlo Boszhard presenteert show waarin BN’ers dragqueen worden

Carlo Boszhard gaat de nieuwe RTL 4-show presenteren waarin BN’ers getransformeerd worden tot dragqueen. Zijn teamcaptains worden Fred van Leer en Nikkie die Jager, laat de zender weten.

Make Up Your Mind © RTL

In het eenmalige programma Make Up Your Mind – dat vorige maand werd aangekondigd – worden zeven bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot dragqueens. De teamcaptains moeten raden wie er schuilgaat achter de make-up. Fred en Nikkie worden daarbij ondersteund door hun panelleden Edsilia Rombley en Ruben Nicolai.

BN’ers als dragqueen

Er gaat behoorlijk wat voorbereiding vooraf aan deze eenmalige show. “Na een intensieve training laten ze in deze zaterdagavondshow zien hoe zij als een ware diva over de catwalk kunnen paraderen, een perfecte lipsync kunnen uitvoeren maar vooral hoe je indruk maakt op de vakjury.”

De vakjury bestaande uit professionele dragqueens onder leiding van juryvoorzitter Envy Peru zullen per ronde een BN’er naar huis sturen. De vraag aan het panel om te raden wie deze BN’er is voordat hij de show verlaat. “Ziet ons panel door de make up de identiteit van de BN’er?”

Carlo produceert zelf

Het programma is een productie van Carlo Boszhard zelf. Hij wist begin vorige maand nog niet of hij presentator of panellid wilde worden. “Ik zou het kunnen presenteren, in het panel plaatsnemen of geen van beide. Daar is op dit moment nog geen klap op gegeven en dus mag ik van sommige dingen in de show nog niks weten”, zei hij.

“Ik zit dus wel bij de decortekeningen en de line-up van de show, maar als het gaat om de invulling van de show moet ik van het productieteam gewoon de kamer verlaten. Weg jij!”

Zaterdag 15 mei

Make Up Your Mind is op zaterdag 15 mei eenmalig te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat gaan de kijkcijfers doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen