Carlo Boszhard in Op1 tegen Davina Michelle: ‘Ik begrijp jou niet’

Carlo Boszhard begreep gisteren in Op1 helemaal niets van de weifelende houding van Davina Michelle ten opzichte van het Eurovisie Songfestival. “Daar snap ik echt niets van.”

Carlo Boszhard en Davina Michelle © Op1

Davina Michelle wordt regelmatig genoemd als dé perfecte kandidaat om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Ze treedt dit jaar wel op tijdens het liedjesfestijn, maar dan niet als kandidaat. En dat bevalt haar naar eigen zeggen veel beter.

Davina over Songfestival

Op de vraag van Paul de Leeuw of ze fan is van het liedjesfestijn, antwoordde ze gisteren in Op1: “Ondertussen wel, ja. Ik was eigenlijk niet zo’n actief kijker van het Songfestival, maar toen ik gevraagd werd heb ik onderzoek gedaan om te kijken hoe het werkte en wat voor organisatie erachter zit. Ik heb nu aan levende lijve mogen ondervinden wat een gigantische productie is. Daar krijg je wel respect voor, zeker.”

Zou ze overwegen om mee te doen als kandidaat? “Ik zeg nooit nooit. Tot nu toe staat het niet bovenaan mijn lijstje.”

Carlo vindt het onbegrijpelijk

Onbegrijpelijk, vindt Carlo Boszhard dat. “Maar waarom niet als dat het grootste podium is ter wereld? Dat snap ik niet. Daar snap ik hélemaal niets van. Het is het grootste podium ever.”

Astrid Joosten: “200 miljoen kijkers, hè?”

Davina: “Jullie maken het wel heel erg ehhh…. Het is misschien ook het wedstrijdelement dat me nu zelf op dit moment niet aantrekt om eraan mee te doen.”

Songflater

De zangeres wil niet het risico lopen dat ze flatert op het liedjesfestijn. “Daarom ben ik ook zo enorm blij met de positie die ik nu heb, want ik heb dan wel het podium maar niet de wedstrijd zeg maar. Daar ben ik heel erg blij mee op het moment.”

“Wie weet smaakt het na deze avond wel naar meer, wie weet. Voor nu is het nog even dit.”

Fragment

Davina in Op1:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van Davina Michelle's weifelende houding jegens het Songfestival?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen