Carlo Boszhard baalt van Beau-optreden, stopt vier dagen met eten

Carlo Boszhard voelde zich zó rot over zijn recente verschijning in de talkshow van Beau van Erven Dorens, dat hij na afloop vier dagen lang is gestopt met eten. “Om weer in mijn pakken te passen.”

Carlo Boszhard © RTL

RTL 4-ster Carlo was vorige maand te gast in de talkshow, maar zag er nogal opgeblazen uit. Zijn witte overhemd ging niet helemaal dicht en zijn buik rolde enigszins over de sluiting van zijn broek heen. Het was voor de presentator de druppel die de emmer deed overlopen, vertelt hij in weekblad Party.

I can see your buik

Nog tijdens de uitzending werd Carlo geappt over zijn overgewicht. “Toen ik te gast was in de talkshow van Beau appte Herald me: ’I can see your buik.’ Hilarisch grappig natuurlijk, maar ik moest er wel wat mee. Ik heb vier dagen niet gegeten om weer in mijn pakken te passen. Op dit moment ben ik nog drie kilo zwaarder dan vorig jaar.”

En Carlo deed nog zo zijn best om zijn buik te verhullen. “Een uur lang zit ik op een kruk met mijn handen voor mijn buik”, vult hij aan in zijn Televizier-column. “De uitzending ging verder prima. Het is toch best knap dat niemand heeft gezien dat ik tijdens de gesprekken over corona – het echte wereldleed– de hele tijd mijn adem heb ingehouden.”

Te zwaar

Het mocht dus niet baten: die buik was al volop in beeld gekomen. Het is Carlo nog niet gelukt om al het vet ervan af te trainen en dat betekent dat hij er vanaf donderdag iets dikker uitziet in het tweede seizoen van I Can See Your Voice. “Ik ben een paar kilo zwaarder dan vorig seizoen. Na de opnames van De TV Kantine ben ik altijd wat zwaarder.”

Tot slot: heeft Carlo wat aan zijn haar laten doen? Dat ziet er voller uit dan eerst. Nee, beweert hij. “Met een bepaald soort poeder in combinatie met lak kunnen ze in de visagie een hele hoop doen, hè.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Life & Cooking nieuw leven in moet worden geblazen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen