Bridget Maasland: ‘Blijkbaar is het voor André normaal om alles te delen’

Bridget Maasland vindt het achteraf gezien onhandig dat zij en André Hazes jr. tijdens hun affaire zoveel privémomenten deelden met de buitenwereld. Voor hem is dat normaal, zegt ze.

André Hazes jr. en Bridget Maasland © SBS, RTL

Eigenlijk is Bridget zelf helemáál niet zo van het delen van privémomenten, maar ze werd beïnvloed door André, vertelt ze in de online Shownieuws-serie Op De Gevoelige Plaat. “Ik heb ook niet zo veel gedeeld, maar blijkbaar is het in zijn leven vooral heel normaal om alles de hele dag te delen.”

Gesloten persoon

Zelf houdt de presentatrice privé graag meer privé, vertelt ze aan interviewer William Rutten. “Je kent me een beetje, ik ben een vrij gesloten persoon en ik laat eigenlijk best wel bewust zien wat ik laat zien en ook bewust dingen weg omdat ik niet wil dat die naar buiten komen.”

Bridget liet zich echter door André meeslepen. “Dan ben je verliefd en dan denk je: oh, dat is zeker normaal, dan moet ik dat dus ook doen. Het is niet wie ik ben en als ik dat opnieuw kon doen, had ik dat zéker anders aangepakt.”

Flowerpowerkind

Baalt ze niet dat ze zó enorm in André op is gegaan? “Ik ben gewoon een flowerpowerkind. Als ik verliefd ben is er geen houden aan en zeker als iemand heel persistent is, dan is het niet dat ik daar heel diep over na ga denken.”

Ze neemt de volkszanger naar eigen zeggen niets kwalijk. “Ik neem het helemaal niemand kwalijk, maar ik vind het wel jammer hoe bepaalde dingen zijn gegaan. Die had ik liever anders gezien, maar ik neem niet iemand iets kwalijk over wat er tussen ons is gebeurd. Alles eromheen vind ik storender, ja.”

Verbitterd, verzuurd wijf

De mediastorm kan Bridget achteraf gezien wel verklaren. “Het was komkommertijd, het heeft met zijn achternaam te maken, het heeft denk ik ook wel met een bepaald opportunisme te maken. Als mensen weten dat je goed verkoopt met niet zulke leuke verhalen…”

Is ze door de affaire veranderd? “Zeker, maar ik hoop niet zo veranderd dat ik nu anders in het leven sta. Ik wil niet de hele dag op mijn hoede zijn. Ik ben een flapuit en ik wil niet veranderen door een situatie, zeg maar. Ik vind dat namelijk ook een heel leuke kant van mezelf, dus dat zou ik jammer vinden. Ik wil geen verbitterd, verzuurd wijf worden.”

Kritiek

André liet Bridget in de steek voor de vrouw die hij in de steek liet voor Bridget: de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Hij heeft haar nu wéér in de steek gelaten en wel voor influencer Sarah van Soelen.

Ook over hun privéleven deelt André van alles op de socials en dat is hem gisteren op pittige kritiek komen te staan van Wilfred Genee. “Het is toch de moeder van zijn kind waar hij een beetje rekening mee zou kunnen houden?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Na de Brazes-breuk werd Bridget door de mangel gehaald en André niet. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen