Beau van Erven Dorens shockeert Britt Dekker met heftige grap

Beau van Erven Dorens heeft zijn tafelgast Britt Dekker gisteren flink laten schrikken met een heftige grap. De SBS 6-presentatrice sloeg haar hand voor haar mond. “Oh, wat erg, dit kan echt niet!”

Beau van Erven Dorens en Britt Dekker © Beau

Er was in de talkshow van Beau een pijnlijk fragment te zien van handbalspeler Daan Garcia die werd afgevoerd met een brancard. Er ging echter iets niet goed, waardoor de brancard half instortte en de handbalspeler van de brancard af kukelde (zie het filmpje beneden). Een vrij hilarisch filmpje en dat leidde dan ook tot gelach in de studio.

‘Hij is overleden’

Terwijl met name zijn gasten Britt Dekker en Martien Meiland flink aan het lachen waren, kwam Beau met een behoorlijk heftige huishoudelijke mededeling. “Nou moet ik natuurlijk zeggen dat het goed met hem gaat”, merkte hij op. Britt: “Oh gelukkig.” Beau: “Maar hij is overleden.”

Britt sloeg verbijsterd haar hand voor haar mond. “Ohhhh!”, slaakte ze uit. Ze realiseerde zich immers dat ze net flink had gelachen om het fragment. “Dit kan echt niet!”

‘Rustig aan, Britt!’

Al snel gaf Beau aan dat het een grapje was. “Nee nee, het gaat heel goed! Eerlijk gezegd, ik weet het eigenlijk helemaal niet. Nee, het gaat heel goed met hem. Nee, ik weet het echt niet.”

Tafelgast Dinand Woesthoff: “Rustig aan, Britt!” Britt: “Leeft-ie nou of is-ie nou dood?” Beau: “Ik heb geen idee!” Britt: “Je hebt toch een oortje in?”

Handballer leeft nog

Uiteindelijk kreeg Beau geruststellend nieuws in zijn oortje. “Nee, ik weet het echt niet! Het is ergens in Polen. Ik ken alleen het filmpje! Oh, hij is niet dood hoor ik net! Maar dat hoeft ook helemaal niet waar te zijn.”

Britt: “Fijn, en door.”

Fragment

Het bewuste filmpje

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dit een ongepaste grap van Beau?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen