Bart Ettekoven spreekt ‘hypocriete’ Patty Brard aan op TikTok-dansjes

Bart Ettekoven durfde het gisteren aan om in Shownieuws kritiek te leveren op zijn collega Patty Brard, die nou niet bepaald bekendstaat als de meest vergevingsgezinde ster van Hilversum.

Bart Ettekoven en Patty Brard © Shownieuws

Tegenwoordig vindt iedereen zichzelf belangrijk genoeg om hele pagina’s met foto’s en filmpjes van jezelf te vullen op social media en TikTok is een van de kanalen waarop dat gebeurt. Daar komt specifiek op dat sociale medium nog bij dat de gebruikers meedoen aan allerlei achterlijke challenges, zoals de blackout challenge.

Patty kritisch over TikTok

Het is bij deze challenge de bedoeling om jezelf zo lang mogelijk te laten stikken en daar zijn nu twee kinderen aan overleden. Tijd dat TikTok zijn verantwoordelijkheid neemt en ingrijpt, klonk het gisteren aan de desk van Shownieuws. Het kan zo niet langer, vindt televisiediva Patty.

“TikTok is een platform voor heel jonge kinderen en het is iets waarvan ik echt denk: jongens, echt seriously, je bent toch wel verantwoordelijk voor wat die kinderen daar wel en niet op mogen doen? Gaan we het nou echt goed vinden dat mensen stikkend op het platform zitten totdat ze out gaan? Ik vind dat gewoon echt absurd”, sprak Patty.

Bart kritisch over Patty

Opvallende kritiek, aangezien Patty Brard zich al maanden als een soort overjarige tiktokker gedraagt. Haar collega Bart Ettekoven merkte gisteren dan ook op: “Maar Pat, ik hoor je nou heel fel van leer trekken, maar jij zit ook op die app en ik zie jou elke avond weer leuke dansjes maken. Dan zou je ook principieel moeten zijn.”

Patty is niet gediend van kritiek en reageerde heel fel: “Ik zit helemaal niet op die app. Ik doe een TikTok-dansje op Instagram voor de grap, maar ik zit er eigenlijk helemaal nooit op.”

‘Ga naar Hans Anders!!!’

De moedige Bart daarop: “Ik zie er wel altijd TikTok bij staan toch? Dan zou je ook principieel kunnen zeggen: ‘Ik wil er niks mee te maken hebben.'”

Die tegenspraak duldde Patty niet. “Nee, dat is absoluut niet waar, ga jij maar eventjes naar Hans Anders, want dat is echt niet waar”, sneerde ze keihard.

Collega Marije Knevel: “Oehhh!!”

Tiktokkende Patty

Een dansende Patty:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard doet continu allemaal TikTok-achtige dansjes. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen