Bart Ettekoven: ‘Rachel Hazes een goede moeder? Hmmm…’

Bart Ettekoven zet vraagtekens bij het moederschap van Rachel Hazes. Je kunt niet onomwonden zeggen dat zij een goede moeder is, riep de hoofdredacteur van Weekend gisteren in Shownieuws.

Rachel Hazes en Bart Ettekoven © Nick van Ormondt, Shownieuws

De ietwat valse Rachel Hazes is er als de kippen bij om de nieuwe liefde van haar zoon André Hazes jr. de hemel in te prijzen. Hetzelfde deed ze met Bridget Maasland. De reden is duidelijk: ze heeft een bloedhekel aan Monique Westenberg en geniet er overduidelijk van dat zij voor de tweede maal in de steek is gelaten door André.

Fantastische moeder

Hoe is de band nu tussen André en Rachel? Patty Brard gisteren in Shownieuws: “Ja, goed wel. Ik denk eigenlijk dat het altijd wel goed is geweest. Hij zal niet altijd openlijk tegen Monique gezegd hebben: ‘Ik ga mijn moeder even bellen’, maar uiteindelijk is André toch ook wel een moederskindje en is dat contact altijd wel goed gebleven.”

Vervolgens ging Patty weer in standje Hazes-geslijm. “Je moet Rachel één ding nageven en dat is dat zij echt altijd een fantastische moeder voor die twee is geweest. Ik heb de laatste paar jaar geen echt contact meer met ze, maar in de tijd dat ik ze regelmatig zag, zag ik een moeder die twee lekkere pubers…”

‘Ze doet toch iets niet goed’

Daarop brak Bart Ettekoven in: “Maar hoe kan het dan dat je zo clasht met je kinderen? Dat je ze zo lang… Nu met Roxeanne ook. Ik zeg niet dat ze een slechte moeder is, maar ik vind het zo raar dat je aan de ene kant roept dat ze een goede moeder is, maar aan de andere kant heeft ze geen contact met haar kinderen. Dan doe je toch iets niet helemaal goed.”

Patty, die zoals bekend een geheel eigen kijk heeft op het moederschap, vervolgens: “Ja, oké, dan komt er een lover aan de kant van je moeder waar de kinderen niet helemaal blij mee zijn en dan komt er een lover bij de zoon waar de moeder niet helemaal blij mee is. Je weet toch hoe die dingen gaan?”

“Maar hoe dan ook, wat ik wel fantastisch vind, is dat ze altijd als een tijger voor die kinderen zal blijven vechten.”

‘Rachel was er niet voor André’

Momenteel brengt André veel tijd door met de familie van zijn nieuwe lover Sarah van Soelen. Dat vindt Rachel heel fijn.

Bart: “Zij was er niet voor André en dat hij zo is opgevangen door dat gezin, kun je alleen maar prijzen natuurlijk.”

Shownieuws

De Shownieuws van gisteren kunt u hier terugzien.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen