Frank (van Rogier) walgt van ‘schreeuwlelijk’ Martien Meiland

Frank Jansen, bekend van het tv-duo dat hij vormt met zijn ordinaire ex Rogier Smit, is geen fan van Martien Meiland. Hij wordt doodmoe van het onophoudelijke gekrijs van de SBS 6-ster.

Frank Jansen © William Rutten

Hoewel Frank jarenlang zelf een onuitstaanbare partner had, vindt hij Martien kennelijk nog moeilijker te verdragen. Sterker nog: hij heeft met álle Meilandjes helemaal niets, vertelt hij in het entertainmentblad Weekend. “Ik ken die mensen niet. Het zijn in elk geval heel andere mensen dan ik. Daarom kijk ik ook nooit naar hun programma.”

Schreeuwlelijk

De Meilandjes trekken veel meer kijkers dan Frank en Rogier. Frank kijkt in elk geval nóóit naar Chateau Meiland. “Zij interesseren me niet. Ik heb wel één keer gezien dat die man zijn hond onheus behandelde en dat hij vloekte op tv. Toen dacht ik: dit hoef ik verder niet meer te zien, ik vind het echt helemaal niks.”

Het stoort Frank enorm hoe Martien de hele tijd loopt te gillen. “Ik heb geen zin om naar zo’n schreeuwlelijk te kijken. Die man is echt de hele dag aan het schreeuwen en daar hou ik helemaal niet van. Ik kom van een totaal andere achtergrond.”

Modder gooien

Het lijkt erop dat Frank zich een beetje verheven voelt boven de Meilandjes, terwijl uitgerekend híj in de media een ordinaire ruzie met Rogier uitvocht. “Ik vind dat modder gooien ook verschrikkelijk. Ik heb dat nooit gedaan. Hiervoor moetje bij Rogier zijn, niet bij mij.”

De Meilandjes gaven eerder aan dat nooit te zullen doen. “Dat je dan ineens zo met modder gaat gooien, daar kan ik me niets bij voorstellen. Dat zouden wij nooit doen. Martien en ik hebben altijd respect voor elkaar, dat soort verhalen zouden wij niet over elkaar rondstrooien.”

Hekel aan Frank en Rogier

Eerder liet Martien ook al weten een hekel te hebben aan Frank en Rogier. “Die deden ooit een kleine opname bij Van Roon. Ze kwamen uit een heel grote auto stappen met zo’n heel klein hondje. Ik stond op ze te wachten bij de deur. En een van die twee zei gelijk: ‘Hallo jongeman, kun jij even water halen voor dat hondje?'”

Vreselijk, aldus Martien. “Dan ben ik gelijk klaar met die lui. Die kwam ik later ook tegen bij de Ring. Arrogant! Toch een bepaalde blik waarmee ze je aankijken. Ik ben blij dat ze weg zijn bij SBS. Ga maar lekker naar Peter van der Vorst.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen