Astrid Joosten en Paul de Leeuw maken geen ruzie over Op1-fiasco

Astrid Joosten en Paul de Leeuw hebben nog geen ruzie gehad over hun mislukte duoschap in Op1. Men vindt dat tv-clown Paul niet aan zo’n talkshowtafel hoort en Astrid wordt daarin meegetrokken.

Paul de Leeuw en Astrid Joosten © Op1

Op de vraag of het tweetal gewend is geraakt aan alle kritiek, antwoordt Paul in het programma Hoge Bomen: “Dat weet ik eigenlijk niet. Het programma is natuurlijk een instituut, waarin het echt om de inhoud en actualiteit gaat. Bij de omroep ontstond het idee dat ze op vrijdag iets luchtiger willen zijn.”

Geen ruzie met Astrid

Die luchtigheid valt niet zo lekker bij de kijkers van NPO 1. “Wij vinden het heel leuk om te doen, maar de kritiek is genadeloos. Dat vind ik op zich helemaal niet erg. Ook wel een beetje, dat ik denk: een onsje minder zou lekker zijn, maar het is gewoon zo. Wie op tv komt, kan kritiek verwachten.”

Hebben Astrid en Paul hier bonje over? “We zijn los van elkaar gevraagd. We kennen elkaar al heel lang. Was Astrid ook zei: onze vriendschap mag er niet onder komen te lijden. Ik voel me ook altijd gesteund door Astrid, ook als ik kritiek krijg. Er is nooit een overtogen woord over gevallen.”

Pijplijn

Paul is nu vertrokken bij RTL, maar bij de NPO zien we hem alleen in Op1. Er zit volgens de presentator ook niets anders in de pijplijn. “Ik doe nu Op1 en er is verder niks. Dat vind ik ook best wel prima.”

“Er zal misschien wel wat komen, maar er zit niets in de pen. Ik moet wel zeggen dat we bezig zijn om uit te zoeken of iets gemaakt kan worden, maar as we speak is er nu nog niets bekend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Astrid Joosten presenteerde Op1 gisteren met Hugo Logtenberg, omdat Sophie Hilbrand in quarantaine zit. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen