Angela de Jong zwaar teleurgesteld in Omroep MAX: ‘Nooit verwacht’

Angela de Jong is heel, maar dan ook héél erg teleurgesteld in haar favoriete omroep MAX. Normaal gesproken prijst ze Jan Slagter en haar vrienden altijd de hemel in, maar vandaag is dat anders.

Edsilia Rombley © Elvin Boer

AD’s opiniediva Angela heeft gisteren zitten kijken naar de nieuwe MAX-show Showcolade met Edsilia Rombley als presentatrice en kon haar ogen niet geloven. “Wie dacht dat Marble Mania het dieptepunt was, heeft duidelijk Showcolade niet gezien”, zegt de tv-recensente in haar nieuwste column.

Angela teleurgesteld in Jan

Edsilia daagt in haar programma twee teams van bekende Nederlanders uit om erachter te komen welke voorwerpen in de studio van chocola zijn gemaakt en welke niet. Wat een flauwekul, vindt Angela. Ze is verbijsterd: “Als er toch één omroep is die op dat vlak een naam hoog te houden heeft, dan is het MAX.”

Angela wijst op de megahits Heel Holland Bakt, We zijn er bijna en Bed&Breakfast. “Als Jan Slagter ergens z’n stempel op drukt dan kun je er bijna blind van uitgaan dat het snor zit. En dan weet je nog iets: je hebt weinig last van zogenaamd lollige BN’ers.”

Hersenloos amusement

Nou, kennelijk is ook MAX nu voor de bijl gegaan: Showcolade is niet alleen oppervlakkig, nietszeggend amusement, maar ook de zoveelste BN’er-show. Heel jammer, vindt Angela. “Nu is er niks mis met een beetje vermaak. Graag zelfs in deze sombere tijden. Maar er zijn grenzen, want onze hersens zitten niet in een lockdown.”

“Als zelfs Omroep MAX denkt dat de kijker alles vreet, dan is de tv-wereld reddeloos verloren”, briest Angela.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet de NPO stoppen met oppervlakkig amusement als Tik M Aan en Showcolade?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen